NYHETSBREV - 2022-01-14

Agent Sprint er ansatt i administrasjonens biogenetiske overvåkingstjeneste. Både han og hans rebelske søster Trineline er interessert i Prosjekt Z, en mystisk og allmektig institusjon som står under beskyttelse av administrasjonen, og de forenes i jakten på hemmeligheten. Under en flukt fra sikkerhetsstyrkenes morderroboter blir de reddet av eventyreren Kvikk, som det viser seg de har felles interesser med ...


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 68
Språk: NO

pris: 139.00
 

 

CHINAMAN 3 OG 4

ALT FOR ROSE - EN ELV AV STÅL

Lille, foreldreløse Rose krysser Chinamans vei. Han anklages for kidnapping og må ta til våpen igjen. Kinesiske og irske arbeidere er uforsonlige rivaler under arbeidet med den transkontinentale jernbanen, og Chinaman trekkes inn i den morderiske konflikten.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 95
Språk: NO

pris: 198.00
 

 

NORSK DONALD 04

PÅ VIKINGTOKT

DONALD DUCK er en del av kulturhistorien i Norge. Han har lært flere generasjoner av nordmenn å lese, han har preget språket vårt, han har skapt debatter og engasjement. Selv om han ikke bor i Norge, så føles det som om akkurat denne anda er norsk! Denne bokserien har som mål å utforske den «norske Donald» - i videste forstand av begrepet. Vi skal reise gjennom Donaldhistorien i Norge.

I denne boken skal det handle om vikinger. Flere av de aller største Donaldtegnerne, som Carl Barks, Don Rosa og Marco Rota, har selvsagt laget vikinghistorier. At det er lett å peke på historiske feil i noen av disse, burde kanskje få oss til å lure på hvordan folk i andre deler av verden reagerer, når endene romsterer rundt i deres land eller historiske epoker. Likevel ville det være usedvanlig fjollete å henge seg opp i unøyaktigheter. Disney-tegnere skal lage underholdning, ikke historiske lærebøker!

Også norske Donald-forfattere og -tegnere har selvsagt brukt vikingtiden som bakteppe for historiene sine. Dette kan de gjøre i trygg forvissning om at det norrøne oppfattes som både interessant og fascinerende i andre deler av verden. Norsk Donald er en bokserie som skal avdekke Donalds forhold til Norge og nordmenns forhold til Donald. Bli med på reisen!


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 190
Språk: NO

pris: 349.00
 

 

Majin Bū har gjenoppstått og er sterkere enn noen har kunnet forestille seg. Magikeren Babidi instruerer nå Bū om å tilintetgjøre by etter by, og holder verden som gissel til han får tak i Piccolo, Goten og Tranks. Goku, Gohan og alle de andre heltene våre forbereder seg til kamp, men
for å ha noen som helst sjanse mot den grufulle Majin Bū må de finne på noe lurt, og det fort ...!

Dragon Ball er en magisk og underholdende serie mangabøker for barn i alle aldre. Fortellingen om Goku og vennene hans har bergtatt generasjoner helt siden den kom ut første gang i 1984. Serieskaper Akira Toriyama har latt seg inspirere av gamle kinesiske folkeeventyr og skapt et levende og magisk univers, fullt av humor, spenning og hjertevarme. Dragon Ball omnibus 14 er det siste bindet i Dragon Ball-serien og markerer slutten på Son Gokus eventyr - for denne gang!


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Outland Forlag
Innbundet: nei
Sidetall: 576
Språk: NO

pris: 179.00
 

 

Junji Ito begir seg nok en gang ut i kosmisk horror. En mystisk jente, en forvirret reporter, en merkelig sekt, en profet, en aktiv vulkan og en skapning fra en annen verden er hovedingrendiensene i denne lang historien fra Japans horror-mester.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Viz Media
Innbundet: ja
Sidetall: 240
Språk: UK

pris: 249.00
 

 

NonNonBa er det definitive verket av Shigeru Mizuki, et poetisk memoar som beskriver hans interesse for yokai (åndelige monstre).  Mizukis barndomserfaringer med yokai påvirket forløpet av hans liv og han er nå kjent som forfaren til yokai manga. I NonNonBa utforsker Mizuki arven etter barndommens utforskning av åndeverdenen, utforskninger oppmuntret av bestemoren hans, en gretten gammel kvinne ved navn NonNonBa. NonNonBa er et rørende verk om barndom og oppvekst, samt en fascinerende skildring av Japan i en tid med store omveltninger. 


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Drawn & Quarterly Publications
Innbundet: nei
Sidetall: 432
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Ny utgave.

I god Bagge-stil møter vi i Other Lives en nokså broget persongalleri: En selvhatende journalist, hans giftesyke kjæreste, en fyr som bor sammen med moren og som påstår han er CIA-agent, samt en fraskilt familiefar besatt av gambling. Disse fire skjebnene roter seg inn i hverandre med journalistens forsøk på å finne ut av identiteten til den selverklærte CIA-agenten, som absolutt ikke ser ut som en sådan. Hemmeligheter, intriger og doble identiteter får en ekstra dimensjon i det journalistens giftesyke dame og den spillegale vennen kaster seg inn i en virtuell og fullstendig latterlig nettverden for å få utløp for sine følelser. Disse folka er litt sånn man kunne tenke seg folka fra Hate være som voksne - dvs så langt fra voksne som det går an å bli!


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Fantagraphics
Innbundet: nei
Sidetall: 136
Språk: UK

pris: 249.00
 

 

SIN CITY 2

A DAME TO KILL FOR

Ny utgave i originalformat.

Sin City er et høydepunkt innen hardkokt krim, fra prisbelønte Frank Miller, mannen bak album som Ronin, Elektra, 300 og som en gang for alle fornyet superheltgenren med The Dark Knight Returns i 1986. Sin City-serien er tegnet i en kontrastrik stil, med rene, elegante svart-hvite paneler, som gir de knalltøffe noir-fortellingene et fresende visuelt uttrykk. 


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Dark Horse Comics
Innbundet: nei
Sidetall: 216
Språk: UK

pris: 329.00
 

 
John Jennings
Med fler...

USA er i kaos, volden hersker og bare de rike og mektige er trygge. Lauren Olamina, en ung kvinne med den ekstraordinære kraften til å føle andres smerte som sin egen, registrerer alt hun ser av denne ødelagte verdenen i dagboken sin.

Tegneserieadaptasjon av Octavia E. Butlers klassiker med samme navn.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Abrams ComicArts
Innbundet:
Sidetall: 288
Språk: UK

pris: 199.00
 

 

Verdens elite har brukt havplaneten Lure som et luksuriøst feriesenter i et tiår. Men når klimaendringene truer jordens langsiktige beboelighet, flytter mange av dem som har råd til Lure for godt. Når muligheten til å jobbe der i ett år tilbys billedkunstner Jo Sparta, som en del av en gruppe kunstnere som samarbeider om en storstilt installasjon av offentlig kunst, virker det som tidenes sjanse. Men så snubler Jo over et ondskapsfullt komplott av bedriftens velgjørere og føler seg tvunget til å gå offentlig ut med det han lærer.

Lure viser frem Milburns rike visuelle fantasi, selve planeten Lure er et evig forførende, overjordisk paradis som han bruker til å sette søkelyset på temaer om klimaendringer, rikdomsforskjellene og verdien av kunst – alt i i en gripende moralsk thriller.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Fantagraphics
Innbundet: ja
Sidetall: 192
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Clara er ved et bristepunkt. Hun har skrivesperre, vennene hennes krever mye uten å gi noe tilbake, psykologen hennes er ubrukelig, og hennes krevende forlagsjobb gir lite tid til egenomsorg. Hun søker trøst i samfunnet rundt henne, men mens vennene hennes gir støtte og trøst, føler hun seg ofte tom, ute av stand til å uttrykke en underliggende depresjon som gjør henne immobilisert og kveler alle forsøk på å fullføre diktsamlingen hennes.

I This is How I Disappear maler Mirion Malle et empatisk portrett av en ung kvinne som kjemper med psykisk stress og traumer etter en opplevelse av seksuelle overgrep. Malle viser ærlighet og en bemerkelsesverdig emosjonell intelligens mens hun utforsker depresjon, isolasjon og selvskading i sin tegnede roman.

Boka er full av 2000-talls idiomer og kommunikasjon på sosiale medier.This Is How I Disappear et vindu inn i livene til unge mennesker når de står overfor en bølge av mentale helsehindringer. Den boka viser hvordan denne generasjonen takler vanskeligheter, knytter bånd og helbreder sammen.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Drawn & Quarterly Publications
Innbundet: nei
Sidetall: 208
Språk: UK

Utsolgt
 

 

The hijinks of a bold and brash little girl make these timeless comics laugh-out-loud funny

Forget trying to break into the boys club, Lulu Moppet would rather tear it down! In this volume of Drawn & Quarterly's landmark reprints of Marge's Little Lulu, our heroine plays pranks on her male counterparts, beating them at their own game and having a lot more fun because of it.

Many of the strips in Little Lulu: The Little Girl Who Could Talk to Trees are farcical retellings of classic nursery rhymes and fairy tales--stories Lulu is telling Alvin, the boy she babysits. Only, when Lulu's running the show, she casts herself as the main character, much to Alvin's dismay! And rather than barreling straight toward a simple moralistic ending about the importance of sharing or kindness, her yarns veer sideways for a rollicking punch line every time.

Lulu also ventures into the supernatural--encouraging a ghost who isn't bold enough to scare those around him, flying above her neighbourhood on a magic rocking horse, and entering a haunted house alone, covered in a white sheet, when Tubby and the rest of the boys say she can't come with them because she's a girl.

This is the third in Drawn & Quarterly's best-of reprintings of one of the greatest comics of all time, penned by John Stanley. Younger readers will appreciate the audacity of these kids's pranks, while Stanley's hilariously true-to-life portrayals of wacky children make these comics extra funny for older readers.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Drawn & Quarterly Publications
Innbundet: ja
Sidetall: 308
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Journey through time and space with this graphic novel history of the science fiction genre, from Jules Verne, Jonathan Swift, and Mary Shelley to William Gibson and Philip K. Dick to Ken Liu and Ted Chiang, and beyond. Trace the progress of SF through modern times and learn why key figures and inventors like Thomas Edison and Elon Musk have looked to science fiction to predict the future.
For the first time in illustrated form, this comprehensive history of science fiction traces its origins and, in fascinating detail, charts its history from its beginnings as a "schlock" genre to its respected status today. Join author/historian Xavier Dollo and artist Djibril Morissette-Phan (All-New Wolverine, X-Men: Gold, Star-Lord) in their visual journey into the expansive universe of science fiction.
Who is considered the world's first science fiction author? How did American science fiction begin? What sci-fi novel is the alltime best-seller? What were the "Pulps" and how did they predict with uncanny accuracy the 21st century world around us?
The answers are here, along with detailed chapters dedicated to the founders of the genre and their modern-day successors.
Discover the origins of your favorite page-to-screen science fiction movies. Marvel at the behind-the-scenes stories of some of literature's most imaginative writers. Find out why science fiction so effortlessly captures our imaginations and makes us dream of new worlds.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Humanoids Publishing
Innbundet: ja
Sidetall: 216
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Tegnehannes fjerde bok er i kjent, selvutleverende stil, med treffende tekster og morsomme, gjenkjennelige glimt fra hverdagen - bare at nå er det selve dagboken. Her deler hun alt, fra forhold, vennskap, misunnelse og eksessivt alkholbruk, til alle bekymringene som melder seg nå som hun har nådd slutten av 20-årene. Bør hun få baby snart? Bør hun flytte fra Oslo? Kommer hun til å bli en selvutviklet 50-åring med pinnsvin-sveis og heklebok? Hvordan vet man hva man skal gjøre med livet sitt? Og mye, mye mer.


Utgivelsesår: 2019
Forlag: Kagge Forlag
Innbundet: ja
Sidetall:
Språk: NO

pris: 199.00 349.00
 

 

1939. Verden befinner seg på randen av krig. I kullgruvene på Svalbard gjøres et sensasjonelt funn med rester av en tapt sivilisasjon. Oppdagelsen skjuler enorme krefter, og nazistene er snart på sporet med ønske om nye våpen for Det tredje riket. På sporet er også en hemmelig orden med forgreninger til mange land. Midt i det hele er noen usannsynlige helter som må kjempe mot soldater og naturkrefter for å sørge for at hemmeligheten ikke faller i feil hender.
Ultima Thule er Didrik Magnus-Andresen sin debuttegneserie. Handlingen er plassert i det primitive og værharde gruvemiljøet på Svalbard, og skildrer en tid fylt med spenning og usikkerhet.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Jippi Forlag
Innbundet: nei
Sidetall: 136
Språk: NO

pris: 340.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.