NYHETSBREV - 2024-02-17

Serier på tilbud!

Tilbud av tilbudspris på mange av disse, i tillegg til Mammut-titler og andre tilbud!




Knut Hamsuns Sult oppdages av stadig nye lesere, 130 år etter at den kom ut for første gang. I denne tegneserieserieadapsjonen går Martin Ernstsen videre i å utforske den menneskelige psyken, og hans tidvis ordløse sekvenser forsterker følelsen av desperasjon og håpløshet i Knud Pedersens kamp for tilværelsen. Med et nytt blikk på Hamsuns klassiker, og med sitt særegne formspråk, gir Martin Ernstsen oss her historien om en ung, fattig og sulten forfatter i Kristiania - «denne forunderlige by som ingen forlater før han har fått merker av den». 


Utgivelsesår: 2019
Forlag: Minuskel
Innbundet: ja
Sidetall:
Språk: NO

pris: 199.00 379.00
 

 

SOFIES VERDEN - BIND 1

FILOSOFI - FRA SOKRATES TIL GALILEI
Nicoby
Med fler...

I desember 2021 var det 30 år siden Sofies verden ble utgitt. Det skulle vise seg å bli et verdensomspennende litterært eventyr.
Jostein Gaarders ungdomsroman om vestens filosofihistorie er en internasjonal boksuksess uten sidestykke, og etter 30 år og 50 millioner solgte bøker på 64 språk lever boka fremdeles i beste velgående ute i verden.

Og eventyret fortsetter. I år kommer Sofies verden ut i et helt nytt format: som grafisk roman.

Det er det franske forlaget Albin Michel som har verdensrettighetene til den grafiske roman-utgaven, og ifølge dem er denne utgivelsen «en fantastisk mulighet til å introdusere dagens lesere til en Sofie av 2022, som sender tekstmeldinger, hater kvinneforakt, og som er blitt en klimaaktivist».
 


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Aschehoug
Innbundet: ja
Sidetall: 260
Språk: NO

pris: 119.00 299.00
 

 

Greske guder, helter og monstre i tegneserieformat. Historiene fra det gamle Hellas er blant verdens mest kjente fortellinger. Denne tegneserieboka introduserer de viktigste gudene, og vi møter noen av de mest kjente heltene og monstrene i stormfulle fortellinger om kjærlighet, tap, grådighet, misunnelse og mot. Kul og morsom gjenfortelling som blant annet tar deg med på Orfevs reise til Underverdenen og avslører hvordan Thesevs bekjempet den fryktede Minotaurus.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 61
Språk: NO

pris: 139.00 279.00
 

 

HJERTESTOPPER 01

GUTT MØTER GUTT

Charlie og Nick går på samme skole, men har aldri møttes før - ikke før den dagen de plutselig blir plassert ved siden av hverandre. Guttene blir fort venner, men det tar ikke lang tid før Charlie faller hardt for Nick. Og å være forelska i den heterofile kompisen sin, det er ikke så enkelt. Kjærligheten er imidlertid ikke alltid forutsigbar. Kanskje Nick er mer interessert i Charlie enn noen av dem skjønner?
Hjertestopper er en tegneserie om kjærlighet, vennskap og mental sykdom. Det er en varm historie som favner om noe stort, noe som snakker til oss alle


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 263
Språk: NO

pris: 129.00 229.00
 

 

DE RUSSISKE NOTATBØKENE

PÅ SPORET AV ANNA POLITKOVSKAJA

Tegneserieskaperen Igort fortsetter sin utforskning av det tidligere Sovjetunionen.

I De russiske notatbøkene, som er skrevet i årene etter drapet på gravejournalisten Anna Politkovskaja i 2006, følger han videre i hennes fotspor. Med den samme utrettelige viljen til å stille spørsmål, forstå og fortelle, spør han: Hvordan ser Putins forkledde demokrati ut, et politisk system preget av vilkårlige arrestasjoner og drap på meningsmotstandere? Er det mulig å overse Politkovskaja og de andre drepte journalistene? Er det mulig å glemme de torturerte og massakrerte tsjetsjenere fra en krig som allerede virker så fjern?

Gjennom å ivareta det menneskelige i møte med umenneskelige fakta, tegner Igort fram personene og historiene han møter underveis. Slik blir vi også kjent med de svakeste stemmene, stemmer som ikke vil forsvinne.


Utgivelsesår: 2023
Forlag: Pax
Innbundet: nei
Sidetall: 176
Språk: NO

pris: 149.00 349.00
 

 

DE UKRAINSKE NOTATBØKENE

KONFLIKTENS RØTTER

I De ukrainske notatbøkene samler den italienske tegneserieskaperen Igort historiene til mennesker av kjøtt og blod fra det tidligere USSR, dagens Ukraina, etter å ha tilbrakt nesten to år i Ukraina, Russland og Sibir 15 år etter Sovjetunionens oppløsning. Varsomt og respektfullt rekonstrueres ukrainske minner fra dramatiske perioder i 1900-tallets historie, minner om terror, forfølgelse og gulag.
Her fortelles blant annet historiene til to kvinner som overlevde Holodomor, også kjent som «det sovjetiske folkemordet på ukrainerne». Holodomor kan ha kostet opptil ti millioner mennesker livet og var en planmessig utført utsulting av det ukrainske folket i 1932-1933. Stalins formål var å knuse de såkalte kulakkene, bønder som motsatte seg tvangskollektivisering.
Boken levendegjør de kollektive erfaringene til tusener av usynlige protagonister, vanlige ukrainske kvinner og menn. Uunngåelig ender boka opp med å søke svar på spørsmålet vi fortsatt stiller oss: Tredve år etter murens fall, er det store sovjetiske eposet av enorme felles forhåpninger og umåtelige tragedier fortsatt et uavsluttet kapittel?


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Pax
Innbundet: nei
Sidetall: 176
Språk: NO

pris: 149.00 349.00
 

 

"Punkserier är ett tidigare opublicerat seriemanus av Mare Kandre, som visar den legendariska författaren som begåvad serietecknare. Flera år före bokdebuten hade hon gjort sig ett namn som sångare och låtskrivare i flera punkband och hon gick en termin på samma konstskola i London där Clashs basist Paul Simonon varit elev.
Boken innehåller flera serier, bilder i färg och svartvitt från samma tid och faksimil av fanzinesidor, skivomslag, affischer,
samt en CD med musik, och ett efterord av Jonas Ellerström, som kände Kandre under hennes musikertid."


Utgivelsesår: 2016
Forlag: Kartago
Innbundet: nei
Sidetall:
Språk: SE

pris: 99.00 299.00
 

 

I Återvinningscentralen skildrar Ulrika Linder sin jobbvardag på en återvinningscentral. Det är långa dagar av sopor, svett och ständiga möten med rättfärdiga typer som tror sig veta bäst men i det här fallet har kunden alltid fel.

Återvinningscentralen visar sig också vara en skådeplats för spillror av minnen och förunderligheter när det bland soporna hittas bröllopsklänningar och gamla foton, en flådd krokodil, otaliga elektriska fotbad och en samling levande kräftor.

Med en stor dos humor, fantastiskt detaljerade teckningar och absurda foton ger Ulrika Linder ett unikt vittnesmål från Prylsveriges kyrkogård.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Ordfront förlag
Innbundet: nei
Sidetall: 152
Språk: SE

pris: 99.00 279.00
 

 

EINSTEINS NYA FRU

SAMLADE SERIER AV LIV STRÖMQUIST

En samling med det beste av det beste av den allerede beste Liv Strömquist. Inneholder også nytt matieriale om blant annet Edvard Munchs drikkevaner og den gangen Elvis låste Priscilla inne på Graceland. Blant annet.


Utgivelsesår: 2018
Forlag: Galago
Innbundet: ja
Sidetall: 136
Språk: SE

pris: 149.00 349.00
 

 

DÖDENS Ö

DRÖMMAR FRÅN DEN ANDRA SIDAN

I en rad sagoskimrande serier och illustrationer får vi bland annat möta fiskaren och hans hustru, båda offer för den nyckfulle havsguden Triton. Vi vandrar genom Kusliga dalen där häxor, jättar och dvärgar ruvar och får följa med Forest Boy på hans tragiska äventyr. Allt inramat av berättelsen om mannen som anländer till Dödens ö i en kista och nedstiger till Underjordens antikvariat.

Det har sagts att myter är kollektiva drömmar och att drömmar är privata myter. I Dödens ö får vi prov på några av Knut Larssons privata myter, inspirerade av folksagor och uråldrig mytologi. I vackra och gåtfulla bilder tar han med oss med till den andra sidan där allt är möjligt och allt kan hända.

Knut Larsson (född 1972) är serietecknare och konstnär. Han debuterade i Galago 1996 och har sedan dess utkommit med sex serieböcker. 2014 debuterade Knut Larsson som regissör med kortfilmen Hypnagogia Send me the pillow that you dream on och 2016 fick han Svenska serieakademins Adamson-pris för sin tolkning av Harry Martinsons Aniara.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Kartago
Innbundet: nei
Sidetall: 112
Språk: SE

pris: 99.00 259.00
 

 

"Joakim Pirinens nya seriealbum är en samling bilder i större skala. Han behandlar ämnen som politik, nazism och öde öar genom ordvitsar, skräckbilder, klichéer på klassiska skämtteckningar, pysselsidor, klippdockor, spel och mandalas. Boken innehåller även fyra bilagor: Nutida bilagan, konstnärliga bilagan, knarkbilagan och porrbilagan.
Den minst roliga skämtteckningen visar en sjöman som en sen natt kommer gående på en gata i England, med ena armen runt seriehunden Scooby-Doo. Joakim Pirinen själv möter honom och utropar: ”What? Scooby-Doo and a drunken sailor?”
Vi får också möta Döda Paret och Joakim Pirinens genombrottsfigur Socker-Conny i en korsfästelsescen. Joakim Pirinen (f. 1961) fick sitt genombrottet 1985 med figuren Socker-Conny i albumet med samma namn. Prosadebuten kom 2001 och han är sedan dess även verksam som dramatiker. 1992 ställde han ut på Moderna Museet."


Utgivelsesår: 2016
Forlag: Kartago
Innbundet: nei
Sidetall: 222
Språk: SE

pris: 99.00 299.00
 

 

"Socker-Conny snattar modellera på ”Lek och Lars”, men ertappas och får några hundra i böter. För att få pengar till detta skaffar Conny totalt nio jobb inom loppet av två dagar, missköter alla och är i slutändan skyldig flera hundra tusen för skadegörelse. Conny konfronteras med sin far, den stenrike herr Zacharias, som står i begrepp att stryka honom ur sitt testamente. Dessbättre skrattar fadern ihjäl sig precis innan ändringen hinner genomföras, och arvet täcker precis Connys skulder. Socker-Conny är en barnslig, våldsam, brutal och stundtals tragisk figur. Inget svenskt seriealbum har nått ut så brett. En riktig klassiker som format generationer av serietecknare.I år är det 35 år sedan Joakim Pirinen började teckna Socker-Conny. Detta firar vi med återutgivning av hela albumet i faksimil. Pirinens dåvarande förläggare Rolf Classon bidrar med ett efterord, där han beskriver arbetet med ett av de viktigaste albumen i svensk seriehistoria."


Utgivelsesår: 2019
Forlag: Kartago
Innbundet: ja
Sidetall: 100
Språk: SE

pris: 99.00 299.00
 

 

REVOLVER-HARRY

EN BIOGRAFI

En internationell äventyrare, krigshjälte och geniförklarad brottsbekämpare. Kriminologen Harry Södermans livsöde var fyllt av dramatik. Smeknamnet Revolver-Harry fick han på grund av sina exceptionella vapenkunskaper. Efter studier i Tyskland och Frankrike blev Söderman 1934 chef för New Yorks polislaboratorium. Efter återkomsten till Sverige fick han ansvar för den nya institutionen Statens Kriminaltekniska Anstalt och bidrog till att lösa några av tidens mest uppmärksammade mordfall. 

Harry Södermans händelserika liv skildras här av serieskaparen Jakob Nilsson, känd för sina seriebearbetningar av Stieg Trenters klassiska deckare Roparen, Färjkarlen och Sturemordet.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Kartago
Innbundet: ja
Sidetall: 216
Språk: SE

pris: 149.00 379.00
 

 

This strikingly illustrated edition presents Joyce's epic novel in a new, more accessible light, while showcasing the incredible talent of a leading Spanish artist.

The neo-figurative artist Eduardo Arroyo (1937-2018), regarded today as one of the greatest Spanish painters of his generation, dreamed of illustrating James Joyce's Ulysses. Although he began work on the project in 1989, it was never published during his lifetime: Stephen James Joyce, Joyce's grandson and the infamously protective executor of his estate, refused to allow it, arguing that his grandfather would never have wanted the novel illustrated. In fact, a limited run appeared in 1935 with lithographs by Henri Matisse, which reportedly infuriated Joyce when he realized that Matisse, not having actually read the book, had merely depicted scenes from Homer's Odyssey.

Now available for the first time in English, this unique edition of the classic novel features three hundred images created by Arroyo--vibrant, eclectic drawings, paintings, and collages that reflect and amplify the energy of Joyce's writing.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Other Press
Innbundet: ja
Sidetall: 720
Språk: UK

pris: 499.00 899.00
 

 

THE FAIRY TALES OF OSCAR WILDE

AN ILLUMINATED EDITION

Oscar Wilde's fairy tales are some of his most elegant and charming pieces of writing. He produced two books of fairy tales -- THE HAPPY PRINCE AND OTHER TALES, and A HOUSE OF POMEGRANATES .

They've rarely been collected in one volume -- and never with stunning artwork by Yuko Shimizu (THE UNWRITTEN, BARBED WIRE BASEBALL, A WILD SWAN), one of the modern masters of illustration and graphic art.

Wilde's original fairy tales are moving, sweet, sad and magical -- much like Yuko's artwork. Yuko is one of the most celebrated and admired editorial illustrators in the world, and her work is perfectly aligned with Wilde's witty, rueful voice. The edition also features an original introduction by the Pulitzer Prize winning novelist Michael Cunningham. Illuminated Editions is a series of works of classic fiction, prose, and poetry, beautifully designed and lavishly illustrated in exquisitely produced small-batch editions. These volumes intend to harken back to the lovingly crafted, handsomely bound illustrated books of the Victorian era and the golden age of illustration, re-imagined using modern design sensibilities and the most modern techniques in presentation, book-craft, and printing. Each cloth-bound volume in this series is presented in a die-cut slipcase, printed on high quality wood-free uncoated paper, and powerfully elaborated by one of the finest graphic artists in the world.


Utgivelsesår: 2023
Forlag: Beehive Books
Innbundet: ja
Sidetall: 156
Språk: UK

pris: 599.00 1099.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.