NYHETSBREV - 2022-01-22

En tegnet novellesamling der vi møter ulike folk som må takle fare og motgang i unike verdener.
Alt fargetonet med regnbuens koloritt. Emily Sørensen blander inn skrekk, fantasy, sci-fi, humor, varme og lengsel i disse mangefasetterte småhistoriene. Med et overbringende budskap om at vi trenger hverandre, og vi trenger en god verden å leve i.

Disse tegneserie-novellene er helt unike i sitt slag i Norge. Og de vil skape grunnlag for gode samtaler mellom barn og voksne. I disse historiene skjer det et møte mellom barnets fantasi og de voksnes oppdragelsesmoral, og disse møtene er både vakre, morsomme og tankevekkende.

Emily Sørensen jobber til daglig i barnehage, og har jobbet på «Under regnbuen» i flere år, også med innspill fra barn rundt henne. «Under regnbuen» er hennes første tegneserie-utgivelse.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 189
Språk: NO

pris: 299.00
 

 

Andre bok i den episke bokserien for barn og ungdom om askealven Kha!

Askealven Kha har fått en venn og alliert i drage-mennesket Ranja. Sammen bestemmer de seg for å lete etter en magisk krans som kan gjøre dem begge fri fra forbannelsene som rir dem. Men Khas forfølgere har ikke gitt opp kampen med å stoppe hen!

Angrepet deres kommer brått og ubarmhjertig, og våre to helter må virkelig slå fra seg for å komme levende fra slagsmålet!
 


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 144
Språk: NO

pris: 279.00
 

 

Den endelige kampen er her! Det avsluttende kapittelet av Sonjas reise til Jotundalen står i kampens tegn! Vikingene og Espens flokk kjemper mot hverandre i et slag begge er dømt til å tape.

Bokserien Nordlys er en portalfantasy med røtter i norsk folketro. Sammen med Sonja kan du bli med på en reise til det eventyrlige Norge. Sonja får en natt besøk av en fremmed gutt, som likevel virker merkelig kjent. Han er fra et magisk rike, og han tar henne med dit. De reiser på nordlyset og kommer til et Norge som ikke er likt noe vi ser til daglig, men som likevel finnes i alle som har sett nettopp nordlyset. En vakker, magisk og berusende reise til Nordens magi.
 


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 141
Språk: NO

pris: 279.00
 

 
Tenpi
Med fler...

Mangaantologiserien Rakkan fortsetter i det andre 2. volumet med seriene vi kjenner fra Rakkan vol. 0 og 1 - og én ny. Seks ulike fortellinger tar oss med på riddereventyr, en overnaturlig skolehverdag, til fjerne galakser og en bussholdeplass.

Silmons reise for å finne Mantikoren fortsetter, og han møter nye underlige følgesvenner. Samtidig prøver Kou å finne seg til rette i det nye livet sitt og komme nærmere Gin. Auroras hverdag endrer seg med det nye vennskapet til Ulrikke og hun oppdager at det er flere der ute med overnaturlige evner. Letty og Robins eventyr fortsetter, og en mystisk skikkelse følger med på dem i det skjulte. Vet han noe om hvem Letty er og hvor hun kommer fra? Naomi og Torben er i sjokk etter de dramatiske hendelsene i forrige kapittel. Hvordan skal livet gå videre nå som alle de var glade i på Jorden er borte? Vi får også stifte bekjentskap med den fargerike og smått underlige Lue-Lars i Rakkans nyeste serie, stripeserien 4E av Tenpi.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Outland Forlag
Innbundet: nei
Sidetall: 144
Språk: NO

pris: 119.00
 

 

En original og viktig klimaøyeåpner for unge lesere!

Klimaforsker Bjørn H. Samset og tegneserienestor Arild Midthun har slått seg sammen i Embla - Kampen for fremtiden.

Embla står foran sitt livs store gjennombrudd. Fra å leve i en trygg verden av moter og sosiale medier, møter hun plutselig motstandere og utfordringer som tvinger henne til å ta et valg, det samme valget som vi alle må ta: Hvordan vil vi at fremtiden skal bli?

Gjennom en spennende fortelling fortalt i tegneserieform ønsker Samset og Midthun å formidle kunnskap om klimaendringene vi står overfor, samt å vise fram hvilke utfordringer vi møter når vi skal velge strategi for veien videre.

Underveis i historien blir Embla presentert for tre mulige og faktabaserte fremtidsscenarioer som garantert vil gi leseren noe å tenke på. Det er Embla som må velge i denne historien, men som leser er du aldri i tvil om at vi selv står overfor det samme valget.

Scenariene Embla må velge mellom, illustrerer scenariene som brukes av FNs klimapanel. Faktaene og kunnskapen som blir presentert er faglig basert og globalt akseptert blant forskere.

Embla er en unik måte å formidle et alvorlig og viktig tema til dagens klimabevisste ungdommer.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Innbundet: ja
Sidetall: 61
Språk: NO

pris: 339.00
 

 

Den nye folkesporten fortalt og forklart i 80 Pondus-striper med golfidioten Harold i hovedrollen, med tilhørende anekdoter og historiske fakta. Fra det skotske golf-forbudet av 1457 via kølleknekkerkongen Tommy «Thunder» Bolt til vårt eget stjerneskudd Viktor Hovland, gir denne boka deg de beste historiene, sitatene og tipsene fra legendariske golfspillere og golfspillende legender.
Og nå... golf! er en bok for deg som er glad i sporten, for deg som kunne tenke deg å prøve, og for deg som bare vil ha noe å le av.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Strand forlag
Innbundet: ja
Sidetall: 176
Språk: NO

pris: 299.00
 

 

Krazy Kat av amerikanske George Herriman er tegneserienes poetiske klassiker. Basert nærmest utelukkende på det samme temaet - hund elsker katt, katt elsker mus, mus kaster murstein på katt, katt tolker mishandlingen som tegn på kjærlighet - skapte Herriman på 1920- 1930-, 1940- og 1950-tallet en mengde tegneseriestriper som det intellektuelle USA kastet seg begjærlig over, enten de oppfattet stripene som allegorier eller som enkel men inspirert moro.


Utgivelsesår: 2019
Forlag: Fantagraphics
Innbundet: ja
Sidetall: 176
Språk: UK

pris: 199.00 399.00
 

 

Rundt årtusenskiftet var Fia Mia dronningen av Grünerløkka, og norske tegneseriers kvinnelige stilikon. Med sine rastafletter, karakteristiske klesdrakt og utadvendte væremåte var Fia Mia en jente det var umulig å ikke legge merke til. Fra 1997 til 2002 kom det fire egne hefter med henne i tillegg til at hun gjorde gjeste.opptredener i en rekke andre blader. En samlebok kom i 2011. Når vi igjen møter Fia Mia er det ingenting som tyder på at hun har beveget seg langt bort fra Grünerløkka i årene som har gått. Men hun har blitt vesentlig eldre. En begravelse minner henne på mørke hendelser fra barndommen, og hun tvinges til å ta et oppgjør med fortiden.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Jippi Forlag
Innbundet: nei
Sidetall: 50
Språk: NO

Utsolgt
 

 

Aktuell tegneserieklassiker med handling fra svartedauden. Solruns saga består av de tre historiene Pesta, Nattlys og Sjøormen. Tegneserieromanen er en helnorsk tegneserie, som henter sitt motiv fra norsk middelalder under utbruddet av pest-pandemien som rammet Norge i årene 1349 til 1353. «Svartedauden her herjet landet og mennesker dør i hopetall. Bygdene ligger øde. Oppe i fjellheimen på Hardangervidda møter vi Solrun og Tormod, to unge mennesker uten familie eller andre bånd på leting etter et bedre liv - etter et sted der de kan glemme pestens redsler.» «En av de beste norske tegneseriene. En dramatisk historie om svartedauen, folketro og kristendom» - VG Solruns saga er en prisbelønt tegneserieklassiker. Serien mottok Kulturdepartementets tegneseriepris i 1988, og Norsk tegneserieforums Sproingprisen i 1990.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Toppspinn AS
Innbundet: ja
Sidetall: 200
Språk: NO

pris: 199.00 399.00
 

 

"Superfast 3000 er en ny tegneserieroman hvor Tor Ærlig fortsetter i spor påbegynt i bøker som Mare Frigoris og Femti ord for regn. Hovedpersonens rolige hverdag med en overdreven interesse for selvhjelpslitteratur utfordres av dramatikk, en støvsuger utviklet av CIA og et kjærlighetsforhold med naboen."


Utgivelsesår: 2017
Forlag: Jippi Forlag
Innbundet: ja
Sidetall: 136
Språk: NO

pris: 75.00 280.00
 

 

I dette albumet møter vi jentene Françoise, Chouka og Valentine, som blir kjent, blir venner og sammen utgjør de Panterne. De tre jentene kommer ut for litt av hvert. I tillegg til å takle livet generelt, må de unnslippe klørne til et lumsk manager, redde en ung mann fra å begå selvmord, snøre opp en gjeng gangstere og mye mer!

En klassisk, men likevel veldig atypisk serie der tre kvinner er heltene. Her er mye girlpower - fra en tid før var det noe  som het det.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: E-voke
Innbundet: ja
Sidetall: 48
Språk: DK

pris: 248.00
 

 

Nye eventyr med Bruno Brazil!


Utgivelsesår: 2020
Forlag: zoom
Innbundet: ja
Sidetall: 56
Språk: DK

pris: 75.00 268.00
 

 

Endelig en skikkelig Arne And-utgivelse på norsk.

"Året var 1983, og alt gikk til helvete. Jeg var uten jobb og penger, og kjæresten hadde gått fra meg..."  Slik forteller Charlie Christensen om begynnelsen på Arne And, en nebbete liten råtass som fører sitt nådeløse og høyst personlige korstog mot dumhet og dobbeltmoral. Her er historien om hvordan Disney-konsernet forsøkte å stoppe Arne, og om hvordan Arne tok en mångeårig pause før han gjenoppstod i all sin glans som skarp samfunnskritiker og bitter poet. Jeg, Arne viser utviklingen i strek og fargelegging opp gjennom årene; her får vi både bakgrunnsinformasjon, skisser og omslag. Mye av dette er aldri tidligere utgitt i bokform. Boken inneholder også historiene og omslagene som ble laget spesielt for det norske Arne-bladet.


Utgivelsesår: 2012
Forlag: Schibsted Forlag
Innbundet: ja
Sidetall: 358
Språk: NO

pris: 199.00 398.00
 

 

Illinois 1961. Alex Poliac begraver sin kone, Alice. Samme kveld flykter han med sin sønn. Ikke fordi han er mistenkt for å være skyld i hans død, men fordi en seriemorder - Klovnen - har begynt å husere. Og Alex vet hvordan Klovnen finner sine ofre... 


Utgivelsesår: 2020
Forlag: zoom
Innbundet: ja
Sidetall: 48
Språk: DK

pris: 75.00 268.00
 

 

"I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me..."

Hunter S. Thompson satte lista høyt tidlig, med risikabel journalistikk og selviscenesettende historier under et inspirerende trykk av alko og narko. Med sin selvbenevnte gonzojournalistikk og høyt engasjement laget Thompson oppstyr i både media og det politiske liv. Innsideberetningen fra Hell's Angels, romanen Fear and Loathing in Las Vegas, Rolling Stones-reportasjene fra valgkampanjene i 1972, med mer, gjorde ham til et amerikansk ikon. Denne tegneseriebiografien følger Thompson fra barndom i Kentucky til gonzojournalistikkens storhetstid.
Oversatt av Christian Rugstad.


Utgivelsesår: 2012
Forlag: Minuskel
Innbundet: nei
Sidetall: 180
Språk: NO

pris: 99.00 249.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.