- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
Kokebøker
Vi har et stort utvalg av kokebøker, inkludert noen du ikke en gang visste eksisterte. Dette er bare et utvalg av det vi har i butikken. Noe du ikke finner? Send oss en mail da vel.
 
82 utvalgte titler

COMIDA MEXICANA

SNACKS, TACOS, TORTAS, TAMALES & DESSERT
Det meksikanske kjøkkenet og dets gatemat er en av verdens mest varierte. Det kan virke lett å ett...
Mer enn fire hundre delikate oppskrifter. De ikoniske, regionale mattradisjonene fra Japan er organi...
Denne boka tilbyr 100 retter fra Tokyo, den gastronomiske storbyen, og er en hyllest til maten, kul...
pris: 349.00
pris: 599.00
pris: 349.00
 
 
 

 

SIMPLY

EASY EVERDAY DISHES

MER ENN METT

88 PLANTEBASERTE OPPSKRIFTER
Kapitlene i denne boken lyder som sådan; "Effortless Eating", "Traditions with a Twist", "The Mel...
Ønsker du å spise mer klima- og miljøvennlig, men er usikker på hvor du skal begynne? I denne bo...
Aldri før har det vært et fenomen som Momofuku. Et tidligere ukjent ord som nå synonymt med de p...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 499.00
 
 
 

 

THE HAPPY PEAR - VEGAN COOKING FOR EVERYONE

ESSENTIAL TIPS AND TECHNIQUES FOR DELICIOUS PLANT-BASED COOKING

THE HOT CHICKEN PROJECT

WORDS+RECIPES-OBSESSION+SALVATION-SPICE+FIRE

THE RANGOON SISTERS COOKBOOK

RECIPES FROM OUR BURMESE FAMILY KITCHEN
David og Stephen, tvillingene bak The Happy Pear, sine oppskrifter viser deg hvor mange forskjell...
The Hot Chicken Project er både en oppskriftsbok (40 oppskrifter som dekker det beste av hovedrette...
Elsker du thaimat? Avhengig av kinesisk og indisk? Da er det på tide å oppdage smakene av Burma. ...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

PARWANA

RECIPES AND STORIES FROM AN AFGHAN KITCHEN

A TABLE FOR FRIENDS

THE ART OF COOKING FOR TWO OR TWENTY

CHEF'S FRIDGES

MORE THAN 35 WORLD-RENOWNED COOKS REVEAL WHAT THEY EAT AT HOME
Tradisjonelle afghanske oppskrifter veves her sammen med en families historie om en region som leng...
Denne boken inneholder over 100 enkle og innbydende oppskrifter som lar deg slappe av med dine nærm...
Her får du et personlig innblikk i hva som skjuler seg i noen av verdens mest anerkjente kokkers kj...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 499.00
 
 
 

 

EATING OUT LOUD

BOLD MIDDLE EASTERN FLAVORS FOR ALL DAY, EVERYDAY

PERSIANA

OPPSKRIFTER FRA MIDTØSTEN OG MIDDELHAVSOMRÅDET
Alle elsker asiatisk mat. Men hvordan lage den selv hjemme? I Asiatisk. En kokebok tar Jan Robin Ekt...
Eden Grinshpans tilgjengelige matlaging er full av lette smaker og teksturer som gjenspeiler hennes ...
En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabrina Ghayour byr på...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

SPIRITED

COCKTAILS FROM AROUND THE WORLD

SALAD LOVE

HOW TO CREATE A LUNCHTIME SALAD, EVERY WEEKDAY, IN 20 MINUTES OR LESS
A major global celebration of classic and cutting-edge cocktail recipes that define the way we drink...
Et lynkurs i vin basert på alt det rare, interessante, morsomme, vriene og vidunderlige nordmenn lu...
David Bez is a food lover with a limited lunch break; an Italian who cares about what's on his plate...
pris: 599.00
pris: 349.00
pris: 249.00
 
 
 

 

LET'S MAKE RAMEN!

A COMIC BOOK COOKBOOK

THE URBAN FORAGER

FIND AND COOK WILD FOOD IN THE CITY

FALASTIN

A COOKBOOK
Playful and instructive, this hybrid cookbook/graphic novel introduces the history of ramen and prov...
Før matbutikkene levde vi som jegere og sankere. Byene våre fremstår kanskje som grå, men de er ...
Forlagets omtale: An evocative collection of over 110 unforgettable recipes and stories from the ...
pris: 249.00
pris: 229.00
pris: 499.00
 
 
 

 

COOKED

A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION
Matjournalist og aktivist Michael Pollan (Food Rules og The Omnivore's Dilemma) utforsker her det s...
Simone Beck
Med fler...
Selve bibelen for fransk matlaging. Opprinnelig utgitt i 1961, men fortsatt relevant i dag. 
Uten å kompromisse med den kreativiteten, oppfinnsomheten og smakskombinasjonene som Ottolenghi er ...
pris: 219.00
pris: 249.00
pris: 399.00
 
 
 

 

SUPRA

A FEAST OF GEORGIAN COOKING

THE FLAVOUR THESAURUS

PAIRINGS, RECIPES, AND IDEAS FOR THE CREATIVE COOK
Supra er noe sentralt og unikt for den georgianske kulinariske tradisjon; en sammenkomst av familie...
Forlagets omtale: A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana...
"Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a bundl...
pris: 349.00
pris: 599.00
pris: 349.00
 
 
 

 

FRA NATURENS SPISKAMMER

54 VILL VEKSTER OG 89 OPPSKRIFTER
Forlagets omtale: An unexpected weeknight meal with a neighbor or a weekend dinner party with fif...
Forlagets omtale: The Irish Cookbook showcases the true depth of Irish cuisine, its ingredients a...
Jim Hensley
Med fler...
En vakker, annerledes og nyttig kokebok om ville vekster i norsk natur. Dette er en upretensiøs kok...
pris: 349.00
pris: 499.00
pris: 179.00 449.00
 
 
 

 

MY LAST SUPPER

ONE MEAL, A LIFETIME IN THE MAKING
Din siste time er kommet; hva vil ditt siste måltid så være? Dette spørsmålet har plaget Jay R...
Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste rå...
Det unike med New York er at du kan spise mat fra hele verden der. New York byr på variasjon, med h...
pris: 299.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 
Føler du at du slavisk følger en oppskrift uten egentlig å vite hvordan ingrediensene faktisk fun...
Den ultimate opplevelsen for matelskere og frankofile! Denne overdimensjonerte boka inneholder alt f...
Dette er den ultimate mat-guiden til nordmenns favorittby, København. Byen er kjent for sin moderne...
pris: 499.00
pris: 499.00
pris: 349.00
 
 
 

 

KJØKKENHAGE INNENDØRS

DYRK PÅ LITEN PLASS, HELE ÅRET
I Neukölln ligger naturvinbarene tett, i vest er ligger de kinesiske restaurantene som perler på e...
Tokyo er en by der ekstrem omsorg og fokus på detaljer ikke bare er forbeholdt fine dining, men som...
Det går helt fint an å dyrke mat innendørs, i din egen vinduskarm, et større rom eller et kjelle...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

YOU AND I EAT THE SAME

ON THE COUNTLESS WAYS FOOD AND COOKING CONNECT US TO ONE ANOTHER
Engelsk utgave av Sølvskjeen, Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes s...
Gjennom nitten engasjerende og tankefulle essays og historier viser You and I eat the same hvordan ...
Dette er den definitive kokeboka for veganere som har lyst til å lage mat de ikke-veganske vennene ...
pris: 499.00
pris: 249.00
pris: 229.00
 
 
 

 

VEGETARIAN OPTION

SIMPLE, VEGETARIAN, DELICIOUS

MODERN VEGETARIAN

FOOD ADVENTURES FOR THE CONTEMPORARY PALATE

FEINSCHMECKER

ET KLASSISK KJØKKEN
  Klassiske, enkle oppskrifter på smakfulle retter, ikke utelukkende rettet mot vegetarianere, ...
VINAY TANGEN
Med fler...
Feinschmecker - et klassisk kjøkken gir et unikt og eksklusivt innblikk i restauranten Feinschmeck...
pris: 229.00
pris: 299.00
pris: 599.00
 
 
 

 

LEE MILLER

A LIFE WITH FOOD, FRIENDS AND RECIPES

WASTED CALORIES AND RUINED NIGHTS

A JOURNEY DEEPER INTO DINING HELL
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
Jay Rayner er en av verdens mest kjente matskribenter. I denne boka får du ikke lyrisk prosa om de ...
Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka...
pris: 399.00
pris: 99.00
pris: 499.00
 
 
 

 
Vinneren av Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorien: Restaurant-, hotell, museum- og tur...
Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, glassene godere eller kaffen helligere enn rit...
På Noma inneholder alle retter en eller annen form for fermenterte varer. I denne boka deler René...
pris: 369.00
pris: 369.00
pris: 499.00
 
 
 

 

BONG APPETIT

MASTERING THE ART OF COOKING WITH WEED
450 oppskrifter fra en av Nordens mest annerkjente kokker, Magnus Nilsson. Denne gang er det bakekun...
Hvis du er fristet til å prøve deg på veganske retter men ikke vet hvor du skal begynne, er denne...
Inspirert av MUNCHIES og TV-serien Viceland ønsker kokeboka Bong Appetit å presentere interessan...
pris: 499.00
pris: 299.00
pris: 299.00
 
 
 

 

BALADI

PALESTNE-A CELEBRATION OF FOOD FROM LAND AND SEA

FEAST

FOOD OF THE ISLAMIC WORLD

WHERE CHEFS EAT

A GUIDE TO CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
BALADI betyr "mitt hjem, mitt land, mitt fedreland" på palestinsk og denne kokeboka er en hyllest t...
En fargerik og variert kokebok med tidløse oppskrifter fra den islamske verdnen. Med humor, histori...
Ny utgave! Hvor skal du spise? Jo, spis der de proffe kokkene spiser når de ikke er på jobb selv. ...
pris: 449.00
pris: 599.00
pris: 299.00
 
 
 

 

SIX SEASONS

A NEW WAY WITH VEGETABLES

F*CK, THAT'S DELICIOUS

AN ANNOTATED GUIDE TO EATING WELL
Etter mange år som kokk i flere av New Yorks mest kjente restauranter fikk Joshua McFadden endelig ...
Action Bronson er mest kjent som rapper, men før hans tid i rampelyset var han en av New Yorks best...
pris: 369.00
pris: 299.00
pris: 299.00
 
 
 

 

FRA HAGENS SPISKAMMER

51 HAGEVESKTER MED 88 OPPSKRIFTER

¡CUBA!

RECIPES AND STORIES FROM THE CUBAN KITCHEN
Anbefalt kokebok: Hva spiser kokkene sjøl? Denne boka viser hva kokkene på noen av verdens best...
Anne Mæhlum
Med fler...
Fra Hagens spiskammer tar for seg 51 vekster i hagen som er spiselige. Bl.a. syrin, tusenfryd, reddi...
Jody Eddy
Med fler...
"Brazen, bold, and colorful, Cuba is a country that pulses with life. Fascinated by its people and t...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

THE ADVENTURES OF FAT RICE

RECIPES FROM THE CHICAGO RESTAURANT INSPIRED BY MACAU

SIROCCO

FABULOUS FLAVOURS FROM THE EAST
100 inspirerende vegetaroppskrifter. Og du kan ikke stave hipster uten glutenfritt.. Fra bloggerne b...
Hugh Amano
Med fler...
"An hour’s ferry ride from Hong Kong, on the banks of the Pearl River in China, lies Macau - a mod...
"From the golden girl of Middle Eastern cookery, Sirocco will bring tastes of the East to Western-st...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

JERUSALEM

(KOKEBOK)
"Ottolenghi is one of the most iconic and dynamic restaurants in the country. Its unique blend of ex...
"Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are ...
pris: 399.00
pris: 499.00
pris: 299.00
 
 
 

 

MYLLYMÃKI - GRÕNSAKER

TILBEHÕR & GARNITYR

TANG & TARE

ET HAV AV MAT

RECIPES FROM THE WOODS

THE BOOK OF GAME AND FORAGE
Claudia Seifert
Med fler...
"Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø set...
"100 delicious recipes featuring game and foraged ingredients showcase the pleasure of cooking from ...
pris: 399.00
pris: 379.00
pris: 399.00
 
 
 

 

FRUKT OG BÆR

EN KOKEBOK
Oppfølgeren til den sagnomsuste Mastering the Art of French Cooking....
Å be gode venner på middag er noe av det hyggeligste man kan gjøre. I Vennemiddag viser Ole Marti...
Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen...
pris: 229.00
pris: 429.00
pris: 449.00
 
 
 

 

THE KINFOLK TABLE

RECIPES FOR SMALL GATHERINGS
The Kinfolk Table er mye mer enn en kokebok. Nathan Williams, redaktør for magasinet Kinfolk, tar o...
Den anerkjente, svenske kokken Magnus Nilsson har reist gjennom hele Norden, og samlet oppskrifter f...
Norge har Schønberg Erken, Italia har Sølvskjeen, og så videre. Men hvis du er hypp på det beste...
pris: 399.00
pris: 499.00
pris: 399.00
 
 
 

 

WHITE TRASH COOKING

25TH ANNIVERSARY EDITION
Tidenes mest sjarmerende kokebok i lekker jubileumsutgave!
Ikke la dyra i veikanten eller på panseret ditt gå til spille! 
NB. Dette er den ordinære utgaven.  Jubileumsutgaven er til salgs under lansering på Tronsmo t...
pris: 179.00
pris: 99.00
pris: 249.00
 
 
 

 
En perfekt sommerkokebok! Anbefales på det varmeste! Lett forståelige oppskrifter, enkel tilber...
pris: 399.00
 
 
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.