ONE MEAL, A LIFETIME IN THE MAKING
A FEAST OF GEORGIAN COOKING
Din siste time er kommet; hva vil ditt siste måltid så være?
Dette spørsmålet har plaget Jay R...
Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste rå...
Supra er noe sentralt og unikt for den georgianske kulinariske tradisjon; en sammenkomst av familie...
Det unike med New York er at du kan spise mat fra hele verden der. New York byr på variasjon, med h...
Føler du at du slavisk følger en oppskrift uten egentlig å vite hvordan ingrediensene faktisk fun...
Den ultimate opplevelsen for matelskere og frankofile! Denne overdimensjonerte boka inneholder alt f...
Dette er den ultimate mat-guiden til nordmenns favorittby, København. Byen er kjent for sin moderne...
I Neukölln ligger naturvinbarene tett, i vest er ligger de kinesiske restaurantene som perler på e...
Tokyo er en by der ekstrem omsorg og fokus på detaljer ikke bare er forbeholdt fine dining, men som...
54 VILL VEKSTER OG 89 OPPSKRIFTER
NORSK MAT INSPIRERT AV MINE MAROKKANSKE MØDRE
En vakker, annerledes og nyttig kokebok om ville vekster i norsk natur. Dette er en upretensiøs kok...
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv...
Mer enn fire hundre delikate oppskrifter. De ikoniske, regionale mattradisjonene fra Japan er organi...
DYRK PÅ LITEN PLASS, HELE ÅRET
ON THE COUNTLESS WAYS FOOD AND COOKING CONNECT US TO ONE ANOTHER
Det går helt fint an å dyrke mat innendørs, i din egen vinduskarm, et større rom eller et kjelle...
Engelsk utgave av Sølvskjeen, Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes s...
Gjennom nitten engasjerende og tankefulle essays og historier viser You and I eat the same hvordan ...
SIMPLE, VEGETARIAN, DELICIOUS
FOOD ADVENTURES FOR THE CONTEMPORARY PALATE
Dette er den definitive kokeboka for veganere som har lyst til å lage mat de ikke-veganske vennene ...
Klassiske, enkle oppskrifter på smakfulle retter, ikke utelukkende rettet mot vegetarianere, ...
A JOURNEY DEEPER INTO DINING HELL
Feinschmecker - et klassisk kjøkken gir et unikt og eksklusivt innblikk i restauranten Feinschmeck...
Jay Rayner er en av verdens mest kjente matskribenter. I denne boka får du ikke lyrisk prosa om de ...
Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka...
A LIFE WITH FOOD, FRIENDS AND RECIPES
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
Vinneren av Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorien: Restaurant-, hotell, museum- og tur...
Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, glassene godere eller kaffen helligere enn rit...
På Noma inneholder alle retter en eller annen form for fermenterte varer. I denne boka deler René...
450 oppskrifter fra en av Nordens mest annerkjente kokker, Magnus Nilsson. Denne gang er det bakekun...
Hvis du er fristet til å prøve deg på veganske retter men ikke vet hvor du skal begynne, er denne...
MASTERING THE ART OF COOKING WITH WEED
PALESTNE-A CELEBRATION OF FOOD FROM LAND AND SEA
Inspirert av MUNCHIES og TV-serien Viceland ønsker kokeboka Bong Appetit å presentere interessan...
Uten å kompromisse med den kreativiteten, oppfinnsomheten og smakskombinasjonene som Ottolenghi er ...
BALADI betyr "mitt hjem, mitt land, mitt fedreland" på palestinsk og denne kokeboka er en hyllest t...
FOOD OF THE ISLAMIC WORLD
RECIPES FRESH FROM HAWAIIAN SHORES
En fargerik og variert kokebok med tidløse oppskrifter fra den islamske verdnen. Med humor, histori...
"A celebration of food, culture and place, here are 100 dishes from Tokyo, the gastronomic megacity....
Det hawaiiske folk har en tilbakelent forkjærlighet for livet, og Island Poké er en restaurant ded...
KOKEBOK FOR ET OLJEFRITT LOFOTEN, VESTERÅLEN OG SENJA
A GUIDE TO CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS
Denne boka er en hyllest til torsken, og til alle andre fiskene som svømmer rundt utenfor kysten av...
Kåret til årets vakreste kokebok i 2017.
I Norge har vi råvarer med unike kvaliteter og smaker...
Ny utgave! Hvor skal du spise? Jo, spis der de proffe kokkene spiser når de ikke er på jobb selv. ...
A NEW WAY WITH VEGETABLES
AN ANNOTATED GUIDE TO EATING WELL
Etter mange år som kokk i flere av New Yorks mest kjente restauranter fikk Joshua McFadden endelig ...
Action Bronson er mest kjent som rapper, men før hans tid i rampelyset var han en av New Yorks best...
51 HAGEVESKTER MED 88 OPPSKRIFTER
Anbefalt kokebok: Hva spiser kokkene sjøl?
Denne boka viser hva kokkene på noen av verdens best...
Fra Hagens spiskammer tar for seg 51 vekster i hagen som er spiselige. Bl.a. syrin, tusenfryd, reddi...
"Author and illustrator Carolyn Phillips demystifies the rich, nuanced culinary institution of teaho...
RECIPES AND STORIES FROM THE CUBAN KITCHEN
RECIPES FROM THE CHICAGO RESTAURANT INSPIRED BY MACAU
"Brazen, bold, and colorful, Cuba is a country that pulses with life. Fascinated by its people and t...
100 inspirerende vegetaroppskrifter. Og du kan ikke stave hipster uten glutenfritt.. Fra bloggerne b...
"An hour’s ferry ride from Hong Kong, on the banks of the Pearl River in China, lies Macau - a mod...
FABULOUS FLAVOURS FROM THE EAST
"From the golden girl of Middle Eastern cookery, Sirocco will bring tastes of the East to Western-st...
"Ottolenghi is one of the most iconic and dynamic restaurants in the country. Its unique blend of ex...
"Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are ...
A PALESTINIAN CULINARY JOURNEY - SECOND EDITION
VIBRANT VEGETARIAN RECIPES FULL OF NOURISHMENT
"This award-winning cookbook by Laila El-Haddad and Maggie Schmitt shares with readers the little-kn...
"Inspired by home cooking and ingredients from around the world, Nina Olsson's eclectic mix of recip...
NYE TRENDER & GLEMTE OPPSKRIFTER FRA DEN EVIGE STAD
PAIRINGS, RECIPES, AND IDEAS FOR THE CREATIVE COOK
"Selv 150 år etter Italias samling er landet fortsatt en delt nasjon hvor de ulike regionene defin...
"Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a bundl...
THE BOOK OF GAME AND FORAGE
"Alle som har smakt tørket rødtang, vil ha mer! Ettersmaken av mild lakris med et hint av sjø set...
"100 delicious recipes featuring game and foraged ingredients showcase the pleasure of cooking from ...
"A delicious take on the latest superfood meal, with innovative grain, seed, and rice recipes ideal ...
Selve bibelen for fransk matlaging. Opprinnelig utgitt i 1961, men fortsatt relevant i dag.
Oppfølgeren til den sagnomsuste Mastering the Art of French Cooking....
Å be gode venner på middag er noe av det hyggeligste man kan gjøre. I Vennemiddag viser Ole Marti...
RECIPES FOR SMALL GATHERINGS
Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen...
The Kinfolk Table er mye mer enn en kokebok. Nathan Williams, redaktør for magasinet Kinfolk, tar o...
Den anerkjente, svenske kokken Magnus Nilsson har reist gjennom hele Norden, og samlet oppskrifter f...
SUNSHINE FLAVOURS FROM THE CARIBBEAN
A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION
Norge har Schønberg Erken, Italia har Sølvskjeen, og så videre. Men hvis du er hypp på det beste...
Matjournalist og aktivist Michael Pollan (Food Rules og The Omnivore's Dilemma) utforsker her det s...
HOW TO COOK THE REST OF THE ANIMAL
Tidenes mest sjarmerende kokebok i lekker jubileumsutgave!
Vi er bortskjemt med fileter og farser og har glemt hvordan vi benytter oss av HELE dyret. Med denne...
Ikke la dyra i veikanten eller på panseret ditt gå til spille!
PUT SOME MUSIC IN YOUR FOOD
Gladlaksen Levi Roots viser hvordan du skal få karibisk stemning på kjøkkenet.
NB. Dette er den ordinære utgaven.
Jubileumsutgaven er til salgs under lansering på Tronsmo t...