- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
Kokebøker
Vi har et stort utvalg av kokebøker, inkludert noen du ikke en gang visste eksisterte. Dette er bare et utvalg av det vi har i butikken. Noe du ikke finner? Send oss en mail da vel.
 
110 utvalgte titler

IN THE KITCHEN

ESSAYS ON FOOD AND LIFE

PASTA GRANNIES

THE SECRETS OF ITALY'S BEST HOME COOKS

UTEKÖKET

TEKNIKER, RECEPT, ODLINGSTIPS
Rachel Roddy
Med fler...
Mat kan legemliggjøre våre personlige historier så vel som bredere kulturhistorier. Men hva er hi...
Pasta Grannies, inspirert av den enormt populære YouTube-kanalen med samme navn, er en fantastisk ...
Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det...
pris: 189.00
pris: 349.00
pris: 369.00
 
 
 

 

RODNEY SCOTT'S WORLD OF BBQ

EVERY DAY IS A GOOD DAY - A COOKBOOK

DEN STORE KAKEBOKA

NY UTGAVE MED MANGE NYE OPPSKRIFTER
In the first cookbook by a Black pitmaster, James Beard Award-winning chef Rodney Scott celebrates a...
In this exciting new collection of over 200 simple recipes, Anna Jones limits the pans and simplifie...
Ingvar Eriksson
Med fler...
Dette er en utvidet utgave av klassikeren som kom ut i 2010 og ble kåra til årets kokebok. I denne...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 499.00
 
 
 

 

FREDAGSCOCTAIL

FRA OLD FASHIONED TIL PORNSTAR MARTINI

VILLE BÆR

RÅ SMAK
Inspirasjon og praktiske gartnerråd til deg som drømmer om å skape din egen grønnsakhage! Dyr...
Fredagscocktail gir deg 52 cocktailer, noen klassikere, noen mer ukjente, noen av nyere dato, noen u...
Ny matbok av vår mest populære og prisbelønte forfatter. Skogen bugner av fristende og smakfulle ...
pris: 379.00
pris: 379.00
pris: 349.00
 
 
 

 

OSELIAS KOKEBOK

1875-1880

TOWPATH

RECIPES & STORIES

AICHAS SALATFANTASIER

MER SALAT PÅ ALLE FAT
Forlagets omtale: Oselia Osuldsen var husjomfru hos familien Samuel Eyde i Arendal rundt 1870-188...
Forlagets omtale From St.John's to River Cafe, London's food scene is peppered with iconic restau...
Denne kokeboka er rett og slett full av deilige salater du kan serevere til lunsj, middag eller som ...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 449.00
 
 
 

 

THE FAMILY MEAL

HOME COOKING WITH FERRAN ADRIÁ: 10TH ANNIVERSARY EDITION
Forlagets omtale: A long-awaited second cookbook from celebrated architectural designer John Paws...
What does Ferran Adrià eat for dinner ― and how did he feed the hard-working staff at his fabled ...
Cookbooks come in all shapes and sizes, but none have embraced a movie theme quite like this series....
pris: 499.00
pris: 549.00
pris: 229.00
 
 
 

 

THAI-OBSESSED

GATEMAT FRA BANGKOK TIL OSLO
Cookbooks come in all shapes and sizes, but none have embraced a movie theme quite like this series....
Award-winning food writer and photographer Capalbo has travelled Georgia collecting recipes and gath...
Terje Ommundsen har siden 2004 drevet Plah, en av Norges beste restauranter med thai-inspirerte rett...
pris: 229.00
pris: 349.00
pris: 399.00
 
 
 

 

FRA HAGENS SPISKAMMER

51 HAGEVESKTER MED 88 OPPSKRIFTER
Jim Hensley
Med fler...
Fra Hagens spiskammer tar for seg 51 vekster i hagen som er spiselige. Bl.a. syrin, tusenfryd, reddi...
Aldri før har det vært et fenomen som Momofuku. Et tidligere ukjent ord som nå synonymt med de p...
Forlagets omtale: "...The most beautiful bread book yet published..." - The New York Times Tar...
pris: 249.00 449.00
pris: 599.00
pris: 499.00
 
 
 

 

ALT ASIATISK

ENKELT, RASKT OG GODT
Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmelighet...
Forlagets omtale: Chef Matty Matheson follows up his New York Times bestseller with an even bigge...
Forlagets omtale: Alison Roman is known as much for her keeper recipes as her wry Instagram voice...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

SURDEIGSBRØD

OPPSKRIFTER OG RÅD FRÅ EIN HEIMEBAKAR

SKILLEBEKK SURDEIG

MED ENKLE OPPSKRIFTER OG FLOTTE MØNSTRE

HUMMUS OG GRANATEPLE

MAT FRA TYRKIA OG MIDTØSTEN
Boka har oppskrifter på fleire typar deigar, viser korleis ein startar og matar ein surdeig, og gir...
"Skillebekk surdeig" er en inspirerende og nydelig illustrert bok om hvordan du med både tradisjone...
De aller fleste rettene i boken er basert på tradisjonelle oppskrifter - det er jo en grunn til at ...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 199.00 399.00
 
 
 

 

FAMILIEKOKEBOKA

NY, OPPDATERT OG UTVIDET UTGAVE

KJØKKENHAGE INNENDØRS

DYRK PÅ LITEN PLASS, HELE ÅRET

PREPP

VEGETAROPPSKRIFTER FOR EN SMARTERE HVERDAG
Av alle livets små og store spørsmål er det ett du garantert aldri blir ferdig med å stille: Hva...
Det går helt fint an å dyrke mat innendørs, i din egen vinduskarm, et større rom eller et kjelle...
Start med prepping, så slipper du alt stresset rundt hverdagsmiddagene! Med denne boka trenger du ...
pris: 279.00 499.00
pris: 169.00 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

STEFANS LILLE SVARTE

BOKASHI, BIOKULL OG BAKTERIER

JAPANESE COOKING FOR THE SOUL

HEALTHY. MINDFUL. DELICIOUS.
Gjørende vin, velduftende surkål og boblende kombucha. Hvem hadde vel trodd at bakterier skulle ku...
Forlagets omtale: Practice mindful eating with the Japanese art of Itadakimasu. Inspired by Japan...
Denne boka tilbyr 100 retter fra Tokyo, den gastronomiske storbyen, og er en hyllest til maten, kul...
pris: 329.00
pris: 269.00
pris: 349.00
 
 
 

 

KJEMI PÅ KJØKKENET

OM HVORFOR KAKA FALLER SAMMEN OG ANDRE KJØKKENHISTORIER

EATING OUT LOUD

BOLD MIDDLE EASTERN FLAVORS FOR ALL DAY, EVERYDAY

SIMPLY

EASY EVERDAY DISHES
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar de...
Eden Grinshpans tilgjengelige matlaging er full av lette smaker og teksturer som gjenspeiler hennes ...
Kapitlene i denne boken lyder som sådan; "Effortless Eating", "Traditions with a Twist", "The Mel...
pris: 249.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

MER ENN METT

88 PLANTEBASERTE OPPSKRIFTER

THE HOT CHICKEN PROJECT

WORDS+RECIPES-OBSESSION+SALVATION-SPICE+FIRE
Ønsker du å spise mer klima- og miljøvennlig, men er usikker på hvor du skal begynne? I denne bo...
Et lynkurs i vin basert på alt det rare, interessante, morsomme, vriene og vidunderlige nordmenn lu...
The Hot Chicken Project er både en oppskriftsbok (40 oppskrifter som dekker det beste av hovedrette...
pris: 399.00
pris: 349.00
pris: 399.00
 
 
 

 

THE SOUP BOOK

SEASON BY SEASON

PERSIANA

OPPSKRIFTER FRA MIDTØSTEN OG MIDDELHAVSOMRÅDET

THE HAPPY PEAR - VEGAN COOKING FOR EVERYONE

ESSENTIAL TIPS AND TECHNIQUES FOR DELICIOUS PLANT-BASED COOKING
Den definitive sesongbaserte suppeboka! Nyt varme høst-og vinteroppkvikkere, eller nyt sola med en...
En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabrina Ghayour byr på...
David og Stephen, tvillingene bak The Happy Pear, sine oppskrifter viser deg hvor mange forskjell...
pris: 329.00
pris: 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

PARWANA

RECIPES AND STORIES FROM AN AFGHAN KITCHEN

CHEF'S FRIDGES

MORE THAN 35 WORLD-RENOWNED COOKS REVEAL WHAT THEY EAT AT HOME
Tradisjonelle afghanske oppskrifter veves her sammen med en families historie om en region som leng...
Her får du et personlig innblikk i hva som skjuler seg i noen av verdens mest anerkjente kokkers kj...
Alle elsker asiatisk mat. Men hvordan lage den selv hjemme? I Asiatisk. En kokebok tar Jan Robin Ekt...
pris: 349.00
pris: 499.00
pris: 499.00
 
 
 

 

THE KINFOLK TABLE

RECIPES FOR SMALL GATHERINGS

BEHIND BARS

HIGH-CLASS COCKTAILS INSPIRED BY LOWLIFE GANGSTERS

THE RANGOON SISTERS COOKBOOK

RECIPES FROM OUR BURMESE FAMILY KITCHEN
The Kinfolk Table er mye mer enn en kokebok. Nathan Williams, redaktør for magasinet Kinfolk, tar o...
Paul Sloman
Med fler...
Forlagets omtale: It’s been a century since the prohibition sent Americans scurrying to speakea...
Elsker du thaimat? Avhengig av kinesisk og indisk? Da er det på tide å oppdage smakene av Burma. ...
pris: 499.00
pris: 189.00
pris: 349.00
 
 
 

 

PERSIANA

RECIPES FROM THE MIDDLE EAST & BEYOND

DUMPLINGS AND NOODLES

BAO, GYOZA, BIANG BIANG, RAMEN - AND EVERYTHING IN BETWEEN
Engelsk utgave! En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabr...
Oppskrifter du kommer til å lage igjen og igjen fra Storbritannias 'Best Home Cook'-vinner Pippa Mi...
Mer enn fire hundre delikate oppskrifter. De ikoniske, regionale mattradisjonene fra Japan er organi...
pris: 399.00
pris: 299.00
pris: 599.00
 
 
 

 

SPIRITED

COCKTAILS FROM AROUND THE WORLD

SALAD LOVE

HOW TO CREATE A LUNCHTIME SALAD, EVERY WEEKDAY, IN 20 MINUTES OR LESS

LET'S MAKE RAMEN!

A COMIC BOOK COOKBOOK
A major global celebration of classic and cutting-edge cocktail recipes that define the way we drink...
David Bez is a food lover with a limited lunch break; an Italian who cares about what's on his plate...
Playful and instructive, this hybrid cookbook/graphic novel introduces the history of ramen and prov...
pris: 599.00
pris: 249.00
pris: 249.00
 
 
 

 

THE URBAN FORAGER

FIND AND COOK WILD FOOD IN THE CITY

FALASTIN

A COOKBOOK

COOKED

A NATURAL HISTORY OF TRANSFORMATION
Før matbutikkene levde vi som jegere og sankere. Byene våre fremstår kanskje som grå, men de er ...
Forlagets omtale: An evocative collection of over 110 unforgettable recipes and stories from the ...
Matjournalist og aktivist Michael Pollan (Food Rules og The Omnivore's Dilemma) utforsker her det s...
pris: 229.00
pris: 499.00
pris: 219.00
 
 
 

 
Simone Beck
Med fler...
Selve bibelen for fransk matlaging. Opprinnelig utgitt i 1961, men fortsatt relevant i dag. 
Uten å kompromisse med den kreativiteten, oppfinnsomheten og smakskombinasjonene som Ottolenghi er ...
Forlagets omtale: A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana...
pris: 249.00
pris: 399.00
pris: 599.00
 
 
 

 

THE FLAVOUR THESAURUS

PAIRINGS, RECIPES, AND IDEAS FOR THE CREATIVE COOK
"Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a bundl...
Forlagets omtale: An unexpected weeknight meal with a neighbor or a weekend dinner party with fif...
Forlagets omtale: The Irish Cookbook showcases the true depth of Irish cuisine, its ingredients a...
pris: 349.00
pris: 349.00
pris: 499.00
 
 
 

 

FRA NATURENS SPISKAMMER

54 VILL VEKSTER OG 89 OPPSKRIFTER

MY LAST SUPPER

ONE MEAL, A LIFETIME IN THE MAKING
Jim Hensley
Med fler...
En vakker, annerledes og nyttig kokebok om ville vekster i norsk natur. Dette er en upretensiøs kok...
Din siste time er kommet; hva vil ditt siste måltid så være? Dette spørsmålet har plaget Jay R...
Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste rå...
pris: 179.00 449.00
pris: 299.00
pris: 399.00
 
 
 

 
Det unike med New York er at du kan spise mat fra hele verden der. New York byr på variasjon, med h...
Føler du at du slavisk følger en oppskrift uten egentlig å vite hvordan ingrediensene faktisk fun...
Den ultimate opplevelsen for matelskere og frankofile! Denne overdimensjonerte boka inneholder alt f...
pris: 399.00
pris: 499.00
pris: 499.00
 
 
 

 
Dette er den ultimate mat-guiden til nordmenns favorittby, København. Byen er kjent for sin moderne...
I Neukölln ligger naturvinbarene tett, i vest er ligger de kinesiske restaurantene som perler på e...
Tokyo er en by der ekstrem omsorg og fokus på detaljer ikke bare er forbeholdt fine dining, men som...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

YOU AND I EAT THE SAME

ON THE COUNTLESS WAYS FOOD AND COOKING CONNECT US TO ONE ANOTHER

VEGETARIAN OPTION

SIMPLE, VEGETARIAN, DELICIOUS
Gjennom nitten engasjerende og tankefulle essays og historier viser You and I eat the same hvordan ...
Dette er den definitive kokeboka for veganere som har lyst til å lage mat de ikke-veganske vennene ...
  Klassiske, enkle oppskrifter på smakfulle retter, ikke utelukkende rettet mot vegetarianere, ...
pris: 249.00
pris: 229.00
pris: 229.00
 
 
 

 

MODERN VEGETARIAN

FOOD ADVENTURES FOR THE CONTEMPORARY PALATE

LEE MILLER

A LIFE WITH FOOD, FRIENDS AND RECIPES

FEINSCHMECKER

ET KLASSISK KJØKKEN
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
VINAY TANGEN
Med fler...
Feinschmecker - et klassisk kjøkken gir et unikt og eksklusivt innblikk i restauranten Feinschmeck...
pris: 299.00
pris: 399.00
pris: 599.00
 
 
 

 

WASTED CALORIES AND RUINED NIGHTS

A JOURNEY DEEPER INTO DINING HELL
Vinneren av Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 i kategorien: Restaurant-, hotell, museum- og tur...
Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, glassene godere eller kaffen helligere enn rit...
Jay Rayner er en av verdens mest kjente matskribenter. I denne boka får du ikke lyrisk prosa om de ...
pris: 369.00
pris: 369.00
pris: 99.00
 
 
 

 
Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka...
På Noma inneholder alle retter en eller annen form for fermenterte varer. I denne boka deler René...
450 oppskrifter fra en av Nordens mest annerkjente kokker, Magnus Nilsson. Denne gang er det bakekun...
pris: 499.00
pris: 499.00
pris: 499.00
 
 
 

 

BONG APPETIT

MASTERING THE ART OF COOKING WITH WEED

BALADI

PALESTNE-A CELEBRATION OF FOOD FROM LAND AND SEA
Hvis du er fristet til å prøve deg på veganske retter men ikke vet hvor du skal begynne, er denne...
Inspirert av MUNCHIES og TV-serien Viceland ønsker kokeboka Bong Appetit å presentere interessan...
BALADI betyr "mitt hjem, mitt land, mitt fedreland" på palestinsk og denne kokeboka er en hyllest t...
pris: 299.00
pris: 299.00
pris: 449.00
 
 
 

 

FEAST

FOOD OF THE ISLAMIC WORLD

WHERE CHEFS EAT

A GUIDE TO CHEFS' FAVOURITE RESTAURANTS

SIX SEASONS

A NEW WAY WITH VEGETABLES
En fargerik og variert kokebok med tidløse oppskrifter fra den islamske verdnen. Med humor, histori...
Ny utgave! Hvor skal du spise? Jo, spis der de proffe kokkene spiser når de ikke er på jobb selv. ...
Etter mange år som kokk i flere av New Yorks mest kjente restauranter fikk Joshua McFadden endelig ...
pris: 599.00
pris: 299.00
pris: 369.00
 
 
 

 

F*CK, THAT'S DELICIOUS

AN ANNOTATED GUIDE TO EATING WELL
Action Bronson er mest kjent som rapper, men før hans tid i rampelyset var han en av New Yorks best...
Anbefalt kokebok: Hva spiser kokkene sjøl? Denne boka viser hva kokkene på noen av verdens best...
pris: 299.00
pris: 299.00
pris: 499.00
 
 
 

 

¡CUBA!

RECIPES AND STORIES FROM THE CUBAN KITCHEN

THE ADVENTURES OF FAT RICE

RECIPES FROM THE CHICAGO RESTAURANT INSPIRED BY MACAU
Jody Eddy
Med fler...
"Brazen, bold, and colorful, Cuba is a country that pulses with life. Fascinated by its people and t...
100 inspirerende vegetaroppskrifter. Og du kan ikke stave hipster uten glutenfritt.. Fra bloggerne b...
Hugh Amano
Med fler...
"An hour’s ferry ride from Hong Kong, on the banks of the Pearl River in China, lies Macau - a mod...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

SIROCCO

FABULOUS FLAVOURS FROM THE EAST

JERUSALEM

(KOKEBOK)
"From the golden girl of Middle Eastern cookery, Sirocco will bring tastes of the East to Western-st...
"Ottolenghi is one of the most iconic and dynamic restaurants in the country. Its unique blend of ex...
"Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013.Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are ...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 499.00
 
 
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.