- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
Kokebøker
Vi har et stort utvalg av kokebøker, inkludert noen du ikke en gang visste eksisterte. Dette er bare et utvalg av det vi har i butikken. Noe du ikke finner? Send oss en mail da vel.
 
195 utvalgte titler
The all-new collection of more than 100 crowd-pleasing recipes for everyday eating from the author o...
"Recepten är så pedagogiskt välutformade att också ganska oerfarna hemmakockar kan åstadkomma s...
Vi är alla byggda av potatis. Det är utgångspunkten för den här boken - Stefan Ekengrens kärle...
pris: 399.00
pris: 379.00
pris: 399.00
 
 
 

 

THE COCKTAIL CABINET
In The British Cookbook, author and food historian Ben Mervis takes readers on a mouth-watering culi...
Vegetarian food is deeply woven into Mexico's diverse culinary history. In this blockbuster recipe c...
In THE COCKTAIL CABINET flavour expert Zoe Burgess demystifies cocktails, explaining and exploring t...
pris: 499.00
pris: 499.00
pris: 299.00
 
 
 

 

BAZAAR

DE BESTE VEGETAROPPSKRIFTENE

LITT AV ALT

SMÅ RETTER TIL ALLE SLAGS MÅLTIDER
Bazaar er en fargerik og smakfull feiring av grønnsaksretter laget for å passe til enhver anlednin...
Forskjellige fat med gode ting på bordet, alle kan plukke det de vil, sette sammen måltidet med de...
Forlagets omtale: Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hells...
pris: 399.00
pris: 449.00
pris: 449.00
 
 
 

 

HELLSTRØMS HEMMELIGHETER

MAT MED KJÆRLIGHET

A TABLE FOR FRIENDS

THE ART OF COOKING FOR TWO OR TWENTY
Eyvind Hellstrøm opplever stor suksess med sine Instagram-videoer på «hellstroms_verden» og svar...
Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende opp...
Denne boken inneholder over 100 enkle og innbydende oppskrifter som lar deg slappe av med dine nærm...
pris: 229.00 449.00
pris: 479.00
pris: 399.00
 
 
 

 

BLISS ON TOAST

75 SIMPLE RECIPES

AICHAS KJØKKEN

NORSK MAT INSPIRERT AV MINE MAROKKANSKE MØDRE

TAKKEFEST!

JORDA RUNDT MED ENKLE FLATBRØD, LOMPER, LEFSER OG PANNEKAKER
What's more comforting and satisfying than toast? And if you top it with a few cleverly paired ingre...
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv...
Flat mat er ein av våre eldste, enklaste og mest utbreidde mattradisjonar. I denne boka møter du m...
pris: 269.00
pris: 449.00
pris: 399.00
 
 
 

 

LITT KJØTT, MER FISK, MEST GRØNT

EN FLEKSITERIANERS BEKJENNELSER

CHEWING THE FAT

TASTING NOTES FROM A GREEDY LIFE
MEST GRØNT, endelig i paperback, fra fjorårets bestselgerforfatter Aicha Bouhlou. Jeg er fleksita...
Martin Fjeld
Med fler...
ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste ...
Why are gravy stains on your shirt at the dinner table to be admired? Does bacon improve everything...
pris: 249.00
pris: 449.00
pris: 149.00
 
 
 

 

THE KITCHEN CABINET

A YEAR OF RECIPES, FLAVOURS, FACTS & STORIES FOR FOOD LOVERS

5 INGREDIENTS

QUICK & EASY FOOD : JAMIE'S MOST STRAIGHTFORWARD BOOK

FRIED EGGS AND RIOJA

WHAT TO DRINK WITH ABSOLUTELY EVERYTHING
Fill your year with flavour. The official The Kitchen Cabinet compendium is here at last, with ov...
With just FIVE ingredients that have maximum flavour and minimum fuss, you'll be cooking exciting fo...
The ultimate go-to guide for which wine to drink with dinner, lunch, or just because. From sofa s...
pris: 299.00
pris: 499.00
pris: 189.00
 
 
 

 

THE THE CAMPOUT COOKBOOK

INSPIRED RECIPES FOR COOKING AROUND THE FIRE AND UNDER THE STARS

NORTH WILD KITCHEN

HOME COOKING FROM THE HEART OF NORWAY

DISHOOM

THE FIRST EVER COOKBOOK FROM THE MUCH-LOVED INDIAN RESTAURANT
Forget freeze-dried astronaut meals and bags of stale, store-bought gorp. Finally, here's a cookbook...
Named by Saveur magazine as the 2016 Blog of the Year and Best New Voice, North Wild Kitchen and its...
At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Na...
pris: 299.00
pris: 399.00
pris: 449.00
 
 
 

 
A collection of vegetarian dishes influenced by Middle Eastern flavors from Salma Hage, author of th...
In ONE, Jamie Oliver will guide you through over 120 recipes for tasty, fuss-free and satisfying dis...
With 50 exciting, seasonal meal ideas, Jamie's 30 Minute Meals provides the essential collection of ...
pris: 399.00
pris: 499.00
pris: 499.00
 
 
 

 

7 WAYS

EASY IDEAS FOR YOUR FAVOURITE INGREDIENTS

SALT SUGAR SMOKE

HOW TO PRESERVE FRUIT, VEGETABLES, MEAT AND FISH
Jamie has done his research to find out exactly what we, as a nation, love to eat. He's taken 18 ...
Learn to cook authentic Japanese food from scratch at home, with step by step recipes for the tradit...
This comprehensive book takes a fresh look at preserving. Jams and jellies, chutneys and pickles, sm...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

SALT, FAT, ACID, HEAT

MASTERING THE ELEMENTS OF GOOD COOKING

POLPO

A VENETIAN COOKBOOK (OF SORTS)

THE NOM WAH COOKBOOK

RECIPES AND STORIES FROM 100 YEARS AT NEW YORK CITY'S ICONIC DIM SUM RESTAURANT
Now a major Netflix documentary A Sunday Times Food Book of the Year and a New York Times bestselle...
Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants ...
For the last 100 years, Nom Wah Tea Parlor has been slinging some of the world's greatest dim sum fr...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 449.00
 
 
 

 

PIEROGI

OVER 50 RECIPES TO CREATE PERFECT POLISH DUMPLINGS

SUMMER KITCHENS

RECIPES AND REMINISCENCES FROM EVERY CORNER OF UKRAINE
Delve deep into regional recipes from all over Poland with the traditional ingredients and stories t...
India's greatest curries, made easy! From world-famous classics to lesser-known regional specialties...
What is a 'summer kitchen'? In Ukraine, it means a small cooking space located in the veg garden, aw...
pris: 329.00
pris: 269.00
pris: 399.00
 
 
 

 

THE NUTMEG TRAIL

A CULINARY JOURNEY ALONG THE ANCIENT SPICE ROUTES

MUSHROOMS

OVER 70 RECIPES THAT CELEBRATE OUR FAVOURITE FUNGI
Eleanor Ford is known for her award-winning cookbooks Samarkand and Fire Islands. Now, in her la...
Forlagets omtale: Japanese tea practice begins with a bow. So much mindfulness can be found in th...
De 70 vegetaroppskriftene i Mushrooms applauderer allsidigheten til denne klassiske ingrediensen. ...
pris: 399.00
pris: 499.00
pris: 269.00
 
 
 

 

SIMPLY CHINESE

RECIPES FROM A CHINESE HOME KITCHEN
Forlagets omtale: Alison Roman is known as much for her keeper recipes as her wry Instagram voice...
I Norge er vi så heldige at vi har tilgang på verdens beste fisk. Fisk er godt, det er sunt og det...
Simply Chinese is a sumptuous collection of classic and modern Chinese home-style recipes that can b...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

SANKEBOKA

VELSMAKENDE VILLE VEKSTER - HØST OG VINTER

AL FRESCO

INSPIRED IDEAS FOR OUTDOOR LIVING
Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I Sankeboka høst og vinter lærer du deg ...
Forlagets omtale: An unexpected weeknight meal with a neighbor or a weekend dinner party with fif...
Al Fresco celebrates unfussy, unconventional, easygoing living, showcasing how close-to-nature enter...
pris: 249.00
pris: 399.00
pris: 449.00
 
 
 

 

MEZCLA

RECIPES TO EXCITE

THE WOK

RECIPES AND TECHNIQUES
Everyday eating with built in wow factor - from the Ottolenghi protege shaking up the food world. ...
Relaxed, flexible home cooking from Yotam Ottolenghi and his superteam. Whether they're conjuring...
J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than ha...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 699.00
 
 
 

 

SEA SALT

A PERFECTLY SEASONED COOKBOOK

À TABLE

RECIPES FOR COOKING + EATING THE FRENCH WAY
I det meste av tiden vi har levd på jorden, har ingen fortalt oss hva vi skal spise. Det var ingen ...
After 20 years of making award-winning Halen Mon sea salt, the Lea-Wilson family have put together a...
À Table: Recipes for Cooking and Eating the French Way is an alluring, delicious invitation to the...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 349.00
 
 
 

 

SICILIA

A LOVE LETTER TO THE FOOD OF SICILY

KIN THAI

MODERN THAI RECIPES TO COOK AT HOME

STEFANS LILLE SVARTE

BOKASHI, BIOKULL OG BAKTERIER
Sicily is a frugal peasant land with a simple cuisine, and yet full of ornate glamour and extravagan...
Kin Thai translates as 'Eat Thai' and is a collection of 80 delicious recipes that shine a light on...
Anette Hjerde
Med fler...
Gjørende vin, velduftende surkål og boblende kombucha. Hvem hadde vel trodd at bakterier skulle ku...
pris: 399.00
pris: 379.00
pris: 329.00
 
 
 

 

STEFANS LILLA SVARTA

BOKASHI, BIOKOL OCH BAKTERIER

MED

A COOKBOOK
Forlagets omtale: Jäsande vin, doftande surkål och bubblande kvass. Vem hade kunnat tro att bak...
Mer enn fire hundre delikate oppskrifter. De ikoniske, regionale mattradisjonene fra Japan er organi...
Travel the med from the comfort of your kitchen. Claudia Roden is credited with revolutionising W...
pris: 369.00
pris: 599.00
pris: 399.00
 
 
 

 

LA BUVETTE

RECIPES & WINE NOTES FROM PARIS

THE SICILY COOKBOOK

AUTHENTIC RECIPES FROM A MEDITERRANEAN ISLAND
(BÜ-VET:) NOUN, FEMININE: REFRESHMENT STAND, BAR Inspired by the stylish, intimate, and laid-bac...
In this stunning and deeply heartfelt tribute to Black culinary ingenuity, Bryant Terry captures the...
Serve up the authentic taste of Sicily with this evocative collection of recipes steeped in the culi...
pris: 329.00
pris: 399.00
pris: 299.00
 
 
 

 

PAON

REAL BALINESE COOKING

THE SPANISH HOME KITCHEN

SIMPLE, SEASONAL RECIPES AND MEMORIES FROM MY HOME
Direct from the traditional home kitchens of Bali, Paon is a cookbook of true Balinese food and re...
A collection of over 80 best-loved recipes from the heart of chef Jose Pizarro's Spanish family home...
Denne boka tilbyr 100 retter fra Tokyo, den gastronomiske storbyen, og er en hyllest til maten, kul...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

100 SMÅ RÄTTER

OCH HUR DU KAN KOMBINERA DEM
Norge har Schønberg Erken, Italia har Sølvskjeen, og så videre. Men hvis du er hypp på det beste...
100 små rätter vänder sig till dig som älskar att äta länge, mycket och brett. Recepten passa...
With its diverse cuisine and intriguing culinary history, Portugal is a top travel destination for...
pris: 499.00
pris: 349.00
pris: 699.00
 
 
 

 

NYDELIG!

SPENNENDE MAT FULL AV SMAK

PERSIANA

RECIPES FROM THE MIDDLE EAST & BEYOND
Nydelig! er boka for deg som vil lage spennende mat med grønnsaker, uten nødvendigvis å bli veget...
Hvor ofte lurer du på hvor de ulike matvarene du legger i handlekurven din, kommer fra? En stor del...
Engelsk utgave! En feiring av god mat og eksotiske krydder fra det rike persiske kjøkkenet. Sabr...
pris: 449.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

DRINKBOKA

KLASSISKE COCKTAILS DU LETT KAN LAGE HJEMME

THAISOMMER

MAT TIL LYSE SOMMERKVELDER

TASTE

MY LIFE THROUGH FOOD
Frozen Daquiri, Gin & Tonic eller en klassisk Old Fashioned - her får du oppskriftene du trenger fo...
Enkle og velsmakende sommerretter med en thailandsk vri. Finnes det noe bedre enn å dekke et vak...
Before Stanley Tucci became a household name with The Devil Wears Prada, The Hunger Games, and the p...
pris: 349.00
pris: 429.00
pris: 329.00
 
 
 

 

LET'S MAKE DUMPLINGS!

A COMIC BOOK COOKBOOK

ON THE HIMALAYAN TRAIL

RECIPES AND STORIES FROM KASHMIR TO LADAKH

FERMENTATION

RIVER COTTAGE HANDBOOK 18
Chef Hugh Amano and comics artist Sarah Becan invite you to explore the big little world of Asian du...
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Lad...
In Fermentation, Rachel de Thample shines a light on one of the oldest methods of preserving food, w...
pris: 299.00
pris: 499.00
pris: 299.00
 
 
 

 

LET'S MAKE RAMEN!

A COMIC BOOK COOKBOOK

TASTE TIBET

FAMILY RECIPES FROM THE HIMALAYAS
The Whole Fish Cookbook is the bestselling cookbook that has changed the way we think about fish. Ja...
Playful and instructive, this hybrid cookbook/graphic novel introduces the history of ramen and prov...
Nourishing, simple, seasonal food that heals as well as fuels: this way of eating might be popular t...
pris: 499.00
pris: 249.00
pris: 349.00
 
 
 

 

YOUR HOME IZAKAYA

FUN AND SIMPLE RECIPES INSPIRED BY THE DRINKING-AND-DINING DENS OF JAPAN

RECIPES FOR THE FUTURE

PREVIEWS FROM CULTURAL QUARANTINE
In Your Home Izakaya, chef Tim Anderson explores the 'anything goes' concept of izakaya by showcasin...
Spis mer grønt er en oppskriftsbok basert på mange av de ville vekstene fra Ravnebergs første bok...
BEATE GERLINGS
Med fler...
Forlagets omtale: Sixteen culture makers who are Zeitzeugen (contemporary witnesses) of the COV...
pris: 399.00
pris: 399.00
pris: 299.00
 
 
 

 

SULTEN

DEN STORE NORSKE STEG FOR STEG-KOKEBOKA

THALI

A JOYFUL CELEBRATION OF INDIAN HOME COOKING

THE ITALIAN DELI COOKBOOK

100 GLORIOUS RECIPES CELEBRATING THE BEST OF ITALIAN INGREDIENTS
Forlagets omtale: Har du lyst til å lykkes på kjøkkenet? SULTEN er boken for deg som har lyst ...
Forlagets omtale: 'I would pretty much cook anything @cookinacurry told me to.' - Mindy Kaling ...
Forlagets omtale: "Some of the happiest years of my life were spent cooking next to Theo. He's an...
pris: 549.00
pris: 379.00
pris: 399.00
 
 
 

 

AYLA

A FEAST OF NEPALI DISHES FROM TERAI, HILLS AND THE HIMALAYAS

NATURAL FLAVA

QUICK & EASY PLANT-BASED CARIBBEAN RECIPES

PLUKK SELV

SANKETIPS OG OPPSKRIFTER FRA VEIKANT, SKOG OG SKJÆRGÅRD
Forlagets omtale: Celebrate the fresh flavours of Nepal with this riveting recipe book brought to...
Forlagets omtale: This delicious, vibrant Caribbean-influenced cookbook from the bestselling duo ...
Forlagets omtale: Kokk og entusiast for ville vekster, Trond Svendgård, tar leseren med på insp...
pris: 349.00
pris: 379.00
pris: 179.00 379.00
 
 
 

 

BRØD BRØD BRØD

OPPSKRIFTER, RÅD OG SNARVEGAR

GÅRDSMAT

FRA HJERTET AV NORGE
Yotam Ottolenghi er et navn alle matinteresserte bør merke seg. Ottolenghi skaper magi på kjøkken...
Lite kan måle seg med lukta og smaken av heimebakt brød. I boka «Brød, brød, brød» gir den sv...
I Gårdsmat fra hjertet av Norge ønsker Charlotte Holberg Sveinsen og Andreas Viestad å slå et sl...
pris: 449.00
pris: 199.00 399.00
pris: 199.00 449.00
 
 
 

 

SØNDAGSMIDDAG

52 HOVEDRETTER, 52 DESSERTER, 8 JULERETTER

BRAVE NEW MEAL

FRESH AS FUCK FOOD FOR EVERY TABLE

AN A-Z OF PASTA

STORIES, SHAPES, SAUCES, RECIPES
52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter! Med et middagstips for hver søndag i året, feir...
Forlagets omtale: A new book by the authors of THUG KITCHEN, THUG KITCHEN 101 and THUG KITCHEN: P...
Sometimes cookbooks aren't just cookbooks. Exquisitely designed, beautifully written and featuring m...
pris: 149.00 399.00
pris: 349.00
pris: 399.00
 
 
 

 

DEN FANTASTISKE POTETEN

EN KULTURHISTORIE
Den ultimate opplevelsen for matelskere og frankofile! Denne overdimensjonerte boka inneholder alt f...
Rarely has the incredible range of cuisines from Mexico's tropical coasts to the icy islands at the ...
Fra forlaget: Poteten har vært en uvurderlig del av menneskehetens kulturhistorie og nærings-gr...
pris: 599.00
pris: 499.00
pris: 399.00
 
 
 

 

BARNAS ALLER BESTE KOKEBOK

80 FAVORITTER FRA GEITMYRA
Her skal du få høre en hemmelighet: Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker...
It’s truly a feast of wonder: Created by the ever-curious minds behind Atlas Obscura, this breatht...
En helt ny samling unike oppskrifter fra bestselgerforfatteren av Persiana. Boka er delt i kapitl...
pris: 349.00
pris: 499.00
pris: 399.00
 
 
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.