NYHETSBREV - 2022-09-16

Nemi og Grimm er kjærester igjen, Cyan har fått barn, og vennegjengen har med det plutselig blitt voksne. I hvert fall nesten...
Den 18. samleboka inneholder striper, helsider, dikt og forsider fra årene 2016–2019.
 
Ønsker du et signert og dedikert eksemplar er det bare å sende beskjed på en mail til post@tronsmo.no sammen med din bestilling.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 160
Språk: NO

pris: 349.00
 

 

Gary jobber i et lite detektivbyrå som ser ut til å ha trukket det store vinnerloddet: det multinasjonale konsulentselskapet Jimini ber dem etterforske sabotasjer som berører det globale internettet. Selskapets nettbriller, med den personlige coaching-appen Jimini Me, lager medieoppstyr og blir sentrale i etterforskingen. Gary er lite opptatt av moderne teknologi, mens Jean, hans beste venn som har hypermnesi, vier sin tid til open source-programmer som er like poetiske som de er politiske. Jean føler med en gang at det er noe som ikke stemmer i etterforskningen... Etiske og filosofiske spørsmål som reises gjennom bruken av ny teknologi, utgjør rammen i denne engasjerende thrilleren som også er en varm historie om vennskap.

Albumet fikk nykommer-prisen ADAGP ved den franske tegneseriefestivalen Quai des bulles i 2017 og ble nominert til krim-prisen ved Den internasjonale tegneseriefestivalen i Angouleme i 2018.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Epic
Innbundet: nei
Sidetall: 210
Språk: NO

pris: 300.00
 

 

Visste du att Melania Trump är en typisk oxe – bäst av alla tecken på att härda ut?

Att Boris Johnson är tvilling – zodiakens fladdriga pratkvarn?

Vet du skillnaden mellan en rigid stenbock och en flippad stenbock?

Och vet du vilket tecken som är så hänförande och bedårande att vi inte märker att de egentligen bara totalt fuckar oss?

Liv Strömquist är tillbaka med ett humoristiskt, satiriskt seriealbum, som med stjärntecken som ram roastar mänskligheten. I den här boken får du läsa om en rad personer, vars handlingar och livsöden förklaras utifrån deras stjärntecken: läkemedelstillverkaren Arthur Sackler, den psykoanalytiska pionjären Sabina Spielrein, rapparen Flavor Flavv, drottning Kristina och den brittiske designern som övergav mänskligheten och började leva som get i Alperna är bara några exempel.

Som ingen annan skildrar och speglar Liv Strömquist den värld vi lever i, samtidigt som hon sätter fingret på samtidens – och våra egna – ömma punkter. En astrologibok även för dig som hatar astrologi.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Norstedts
Innbundet: nei
Sidetall: 151
Språk: SE

pris: 329.00
 

 

The Sandman av Neil Gaiman og et tyvetalls tegnere er utvilsomt 90-tallets mest omtalte serie i verden, og fortsatt en av de mestselgende. Egnet for eldre ungdom og voksne. Noe av det beste som finnes uansett sjanger. Basta.

Fjerde bok inneholder The Sandman #57-75; stories from Vertigo Jam #1; Dust Covers: The Collected Sandman.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: DC Comics
Innbundet: nei
Sidetall: 536
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Hvordan er arbeidsdagen i en passe kaotisk norsk bedrift? Finnes det en egen norsk måte å «unnasluntre» på? Hvordan er det å komme utenfra, hva er kodene når firmaer fusjonerer? Hvorfor er det så viktig å snakke om hytter og fritid når man er på jobb, og hva er egentlig en «inneklemt day?»

“I have tried to look at Norwegian business culture from a foreign eye and point of view and have of course enhanced some traits. In essence it is a good look at ourselves sprinkled with humour and irony. Hopefully it is fun for both Norwegians and people from other paths of life,” states Lund.

Dette er temaene for den første boka med Lunch på engelsk, noe som lenge har vært etterspurt fra bedrifter med Lunch-fans og enkeltpersoner som har ønsket å introdusere utenlandske venner og kollegaer for Børge Lunds univers med situasjoner av både særnorsk og universell karakter.

Boka har et hendig format, og passer godt for salg på flyplasser, eller også som gave til kollegaer og for utlendinger som ønsker et humoristisk perspektiv på norsk arbeidsliv. I tillegg til striper og spesialskrevne Lunch-historier, inneholder boka tekster av den britiske reisebokforfatteren Michael Booth, kjent for vittige blikk blant annet på Skandinavia i boka The Almost Nearly Perfect People.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Strand forlag
Innbundet: nei
Sidetall: 176
Språk: UK

pris: 299.00
 

 

In this exceptional noir tour de force from writer Juan Díaz Canales and artist Juanjo Guarnido, the hotly anticipated worldwide bestseller returns to American shores after a seven-year hiatus with a brand-new two-part storyline!

Following its chart-topping 2021 release in Europe and now translated for English-language readers by the team of Brandon Kander and Diana Schutz, this volume features feline private eye John Blacksad as he tangles with the unions, the mob, and mid-century construction magnate Lewis Solomon, who plans to pave New York City's green space, come hell or high water. From soaring heights to terrifying depths, Blacksad must steer the right course between the lofty world of Shakespearean theater and the seedy nether regions of the city. Towering above it all is the foreboding figure of Solomon, who will let nothing thwart his dream of power.

With three prestigious prizes from the Angoulême International Comics Festival as well as multiple Eisner and Harvey awards, the Blacksad series of graphic albums is a global success story, now published in thirty-nine different countries. Writer Juan Díaz Canales and artist Juanjo Guarnido have crafted a master class in comics storytelling for a worldwide audience.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Dark Horse Comics
Innbundet: ja
Sidetall: 64
Språk: UK

Utsolgt
 

 

MIA MYHR 01

OG BARNA SOM FORSVANT

«Barna som forsvant» er første bok i serien om Mia Myhr. Dette er kriblespennende og grøssende fantasy ispedd humor - og mysterier. Mia Myhr flytter med foreldrene og søsteren Hanna til bestemorens hus i utkanten av en skog. Bestemoren hennes forsvant sporløst for fem år siden. Mia tar med seg tegneblokken sin inn i skogen, der hun oppdager et tjern som aldri har vært der før, og får et glimt av et skremmende, mystisk dyr. Når søsteren og vennene hennes blir borte etter en badetur til tjernet, må Mia prøve å finne ut hva som har skjedd - ved å dykke ned under den mørke overflaten. Sara Hjardar er 24 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Hun ble ferdig med en bachelor i grafisk design og illustrasjon våren 2021 på Kunsthøyskolen i Oslo. Samme høst vant hun Egmonts store tegneseriekonkurranse, i skarp konkurranse med over 200 andre innsendere. Premien var 50 000 kroner og en bokkontrakt - som har resultert i denne boken.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 165
Språk: NO

pris: 299.00
 

 

Når Radio Gaga er på lufta hikster leserne etter luft - grunnet latterkramper. Den stavangerbaserte oddingen Øyvind Sagåsen lager tegneserien sin på tjuende året, og har i løpet av denne tiden samlet seg en svært trofast fanskare. Serien er å finne i flere norske aviser, og Radio Gaga-bladet ble i 2019 kåret til landets beste humorblad av tegneserienettstedet Empirix. Årets bok har noen av de beste stripene i serien, og etablerer noen bikarakterer man aldri vil glemme! 


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 160
Språk: NO

pris: 299.00
 

 

Vinteren 1937. Rett over midnatt blir Orientekspressen nødt til å stanse på grunn av et kraftig snøfall. Luksustoget er uvanlig fullt for årstiden, men på morgenkvisten skal det vise seg at de er blitt en færre om bord i løpet av natten ... En amerikansk magnat er blitt drept av over ti knivstikk mens døren til kupeen hans har vært låst fra innsiden. Hercule Poirot leder etterforskningen på toget som er avsondret fra omverdenen ...

Mord på Orientekspressen er en av Agatha Christies aller mest berømte og bestselgende romaner, og den er oversatt til over tretti språk. Agatha Christie (1890-1976) debuterte med sin kriminalroman Styles-mysteriet i 1920 og skrev etter hvert sekstiseks romaner og fjorten novellesamlinger. Christie innehar fortsatt rekorden for mest oversatte forfatter i verden, og på verdensbasis er det solgt over to milliarder eksemplarer av bøkene hennes.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 64
Språk: NO

pris: 139.00
 

 

Nye kapitler fra Lunch, tegneserien for alle med erfaring fra arbeidslivet, nå også kjent fra TV2s store humorsatsning.
Det blir store forandringer på kontoret til Bodil, Kjell og de andre kollegaene når toppledelsen skal skiftes ut. Den gamle sjefen Bache kastes ut med en romslig fallskjerm, og sjefsbroileren Birger gjør entre med stor endringsvilje og nye ideer innsvøpt i oppdatert næringslivssvada. Mens Bache må holde seg i aktivitet ved å streife rundt i gangene som syvende far i huset, forsøker Birger å finne ut hvordan han skal få kontoret til å lyse opp av endringsglede.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Strand forlag
Innbundet: ja
Sidetall: 194
Språk: NO

pris: 399.00
 

 

DAVY OG MIKI 37

FORT ORTEGAS

Etter å ha blitt funnet i ørkenen av soldatene fra Fort Ortegas, blir Miki og vennen hans tatt med dit. Sammen må de prøve å finne hvem som står bak overfallene på forsyningskaravanene. Etter å ha klart dette, dukker et annet problem opp på fortet ... Apachene gjør opprør. Miki skjønner at dette vil føre til at forsvarsløse nybyggere vil bli offer for herjingene til Apachene og bestemmer seg for å advare dem. På gårdene finner han ut at det bare er kvinner tilbake. Sammen med dem prøver han å danne et forsvar mot angrepene som vil komme.I skogen, like ved trappers leir, dukker det opp en litt uvanlig person. Det er en enslig kvinne. Hun blir overfalt av indianere, og selv hun er dyktig nok å forsvare seg, kunne det godt blitt vanskelig for henne, dersom ikke Davy hadde dukket opp i riktig øyeblikk. Hun blir med til leiren, og der møter hun Professoren, som til sin forskrekkelse ser at han kjenner henne igjen. Damen er ute i et ærende, som Davy hjelper henne med å løse.Senere, blir Davy bedt om å hjelpe Advokat Connolly med en sak. Det gjelder noen viktige papirer som blir fraktet til landet av advokatens sønn.
 


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 215
Språk: NO

pris: 198.00
 

 

Denne antologi indeholder fantastiske historier skrevet og tegnet af den geniale kunstner, Juan Giménez – og tre historier skrevet af Emilio Balcarce herunder den unikke og filmatiserede “Den mærkelige retssag mod Roy Ely”.

Hele 11 historier samt også Giménez’ illustrationer til tarotkort og ekstramateriale i form af skitser og baggrunden for tv-filmen om “Roy Ely”.
En fremragende tegneserie med tegnekunst og indblik i et livsværk, som tåler sammenligning med den store tegner Moebius.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: E-voke
Innbundet: ja
Sidetall: 76
Språk: DK

pris: 129.00 268.00
 

 

Vår sivilisasjon har smuldret bort og mutert, og nå har han bare ett oppdrag: å frakte det mest dyrebare du eier, hvor du vil.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Shadow Zone Media
Innbundet: ja
Sidetall: 56
Språk: DK

pris: 149.00 288.00
 

 

En graphic novel bygget over den virkelige historie om Stephanie St. Clair, plantagepigen fra Martinique, der rejste sig som dronningen af undergrunds-lotteri i Harlem og blev indædt fortaler for det afroamerikanske samfunds rettigheder og kvinders muligheder. Det er en fortælling om den sammensatte kvinde, der havde markant betydning på begge sider af loven og stod op imod Dutch Schultz, Lucky Luciano og andre hårdkogte gangstertyper. Hun var selv en ubarmhjertig mafiaboss, men også en af de første afroamerikanske feminister. En af de få gangstere fra forbudstiden, der døde af alderdom.Et fængslende biografisk værk i sort/hvid streg om en særligt fascinerende kvinde, der fortjener at blive genopdaget. Tegnet og fortalt af det uventede par, franske Aurélie Lévy, der har skrevet flere bøger og instrueret film og kunstmaler Elizabeth Colomba fra Martinique, der lever i Harlem. Hun maler afroamerikanere i historiske omgivelser for, at de kan genvinde deres ret og plads.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Umpff
Innbundet: ja
Sidetall: 168
Språk: DK

pris: 199.00 398.00
 

 

Biografisk serie om den legendariske Jayne Mansfield.


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Tegneseriekompagniet
Innbundet: ja
Sidetall: 188
Språk: DK

pris: 149.00 298.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.