NYHETSBREV - 2021-10-27

RØDSKÆG (DK) - 04

HÆVNENS TIME, DØD ELLER LEVENDE, KAPTAJN RØDSKÆGS SKAT

Tre historier med Rødskæg – den klassiske serien av Charlier og Hubinon. De tre historiene ble trykket i det franske ukebladet Pilote, 1964-1965. Alle tre historier er trykket i de danske ukebladene Fart og Tempo, men er her samlet i ny oversettelse.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: zoom
Innbundet: ja
Sidetall: 144
Språk: DK

pris: 548.00
 

 

DEN STORE ASTERIX KOGEBOG

40 OPSKRIFTER INSPIRERET AF DE GÆVE GALLERES REJSER I ANTIKKENS VERDEN

Ta med Asterix og Obelix på en gastronomisk reise gennem antikkens verden! Den store Asterix kogebog følger sporet fra de gjeve galleres landsby til Rom via Spania, England, Belgia, Sveits og Hellas – og ja, selveste Egypt.
Du får oppskrifter på allverdens livretter og festmåltider, fra gallisk gyldent villsvin til gotisk kugelhopf, laks som hos pikterne, Mannekens moules frites, Visnumans krydrede kylling, olympiske spyd, lam stekt som dromedar samt Hørmetix’ havtaske. Eller prøv Gelatines vegetarsuppe, som Obelix nøt før han falt i gryten som barn.   
Våre helter deler også sine favorittdesserter med deg. Det er lækkerier som Majestix’ egne bakte epler, sjokoladebautasten og Cafeolix’ eksplosive epleskiver.  

Ekstra: Miraculix’ hemmelige herbarium over meget velsmakende urter.   

Den anerkjente franske kokken, og kokebokforfatteren, Thibeaud Villanova (f. 1985) er kulinarisk sterkt inspirert av fiktive universer og opphavsmann til begrebet ”gastronogeek”. Hans bøker er utgitt i både Europa, USA og Asia, og omfatter blandt andre en officiel Star Wars-kokebok og en Dragon Ball-kokebok, likesom han har komponeret retter inspireret af Assassin’s Creed, X-Files, Lost, Star Trek og mange andre populære universer.   

Nicolas Lobbestaël er en av Frankrikes førende kulinariske fotografer, kjent for sitt samarbeid med mange Michelin-kokker, og hvis flotte bilder har illustrert tallrike kokebøker. 


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cobolt
Innbundet: ja
Sidetall: 143
Språk: DK

Utsolgt
 

 

Juan Solo er en kaldblodig morder, oppfostret blandt hunder og utstødte. Juans evner er dog ettertraktet i et land hvor korrupsjon, plynder og politiske mord er hverdags... Men som alle som nærmer seg maktens tinder vil erfare, så lever ordspråket "den som flyver høyt, har dypt å falle" i beste velgående!

Endelig kommer Juan Solo i en komplett utgave, med et utdypende etterord av Claude Ecken, for som alltid er det flere
lag i en Jodorowsky-fortelling!


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Faraos Cigarer
Innbundet: ja
Sidetall: 229
Språk: DK

pris: 548.00
 

 

Dette femte samlebind i Blueberry – De samlede eventyr inneholder tre av seriens mest skjellsettende album: Chihuahua Pearl, 500.000 dollars værd og Balladen om en ligkiste. Blandt dette binds spennende og omfattende ekstramateriale på mer enn 50 sider kan du dykke dypere ned i universet omkring Blueberry og blandt annet lese:

Jean-Michel Charliers detaljerte fortelling om virkelighetens Blueberry – som i Frankrike alltid har vært en del av albummet ”Balladen om en ligkiste”, men aldri ble tatt med i danske utgaver. Den kan derfor nå, langt om lenge, leses i sin helhet på dansk for første gang, rikt illustrert med historiske fotografier.

Historien om hvordan Charlier fant vitnesbyrd til fortellingen i arkiver i USA, og hvordan vitenskapsmenn og forskere tigget og bad ham om å avsløre de historiske kilder.

Introduksjonen av den i første omgang manipulerende og egoistiske femme fatale Chihuahua Pearl, og historien om hvor hennes funklende tannsett og cigarilloen på forsiden kom fra. 

Descifrering av Jean Girauds kunstneriske praksis, hans besettelse av frontierlandskapets kunst og hans inspirasjonskilder og åndsfeller innenfor tegneserier, billedkunst og film med 54 kommenterede, illustrerte referanser. 


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cobolt
Innbundet: ja
Sidetall: 215
Språk: DK

pris: 598.00
 

 

DON ROSA 70 ÅR

HISTORIE, SKITSEMABUSKRIPTER, INTERVIEWS, ILLUSTRATIONER, SAMLEROBJEKTER, ARTIKLER
Thomas Schrøder
Med fler...

Don Rosa 70 år. Det hele startede i 50’ernes USA, da Don Rosa som dreng blev fortryllet af Carl Barks’, Den Gode Tegners, historier om ænderne i Andeby. Gennem årene udviklede den lille fanboy sig til selv at blive en stor tegneserieskaber – ikke mindst på grund af sagaen om onkel Joakims liv, Her er dit liv, Joakim, der gjorde ham til en levende legende. Don Rosa fylder i år 70 år, og han skal selvfølgelig hyldes med en fødselsdagsbog. På bogens 432 sider bliver du – udover at kunne læse en række af Rosas mest elskede historier – også inviteret indenfor i hjemmet i Louisville, hvor Rosa viser rundt på sit 25 hektar store naturreservat og ikke mindst i et stort fødselsdagsinterview åbenhjerteligt fortæller om sit fantastiske liv med tegneserier. Don Rosa har til lejligheden været i skattekammeret og fundet et ikke tidligere publiceret skitsemanuskript til ”Til Angreeeb!”, og samtidig bliver du præsenteret for hans kunst, samlinger, fantegninger og ikke mindst den forsvundne fax, som pludselig dukkede op hos en dansk samler med Rosas skitser til en statuette baseret på en Carl Barks-tegning.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 432
Språk: DK

Utsolgt
 

 

Privatdetektiven John Blacksad er en god katt, som forsøker å gjøre det rette i en ond verden, enten saken handler om en myrdet filmstjerne, en kidnappet pige eller stjålne atomhemmeligheter. Ikke overraskende mener mange at han stikker snuten i ting han burde være klok nok til å holde seg unna. Én ting er dog sikkert: Blacksad får bruk for alle sine ni liv i jakten på sannheten.   

Blacksads verden er etterkrigstidens USA i et film noir-miljø befolket av mennesker i dyreskikkelse, hvis art avspeiler deres personligheter og roller i historien. Rasisme, politikorrupsjon og politiske drakamper hører til dagens orden. 


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cobolt
Innbundet: ja
Sidetall: 301
Språk: DK

pris: 698.00
 

 

SPLINT - HÅBETS TID 3

OUVERTURE TIL FINALEN

Belgia, 1942-1944. Den tyske krigslykke begynner langsomt å vende, men volden og undertrykkelsen tiltar samtidig i styrke, og for sivilbefolkningen i det besatte land blir hverdagen verre og verre. Belgiere i den arbeidsdugelige alder tvangsrekrutteres til å arbeide i tysk industri, og manglen på mat og brensel rammer de fleste. Mest utsatt er landets jødiske befolkningsgruppe, som i større og større omfang arresteres og deporteres til ”arbeidsleire” i øst. 

Samtidig vokser den hemmelige modstandskamp, som antar mange forskjellige former, fra efterretningsvirksomhet og fremstilling av falske identitetspapirer til regulær sabotasje og væpnet angrep – med etterfølgende tyske repressalier til følge. 

Midt i all denne tumult forsøker Splint å være tro mot sine idealer, også når han selv og flere av hans venner tvinges til å sette livet på spill – alt mens han undrer seg over sin gode venn Kviks mer og mer besynderlige adferd.

HÅBETS TID blir i alt på omkring 400 sider fordelt på fire bind, som utgis 2018-2022, og er dypest sett en roman som blander action, humor, følelser, historiske sannheter og filosofiske refleksjoner.

Fjerde del, En afslutning og en ny begyndelse, forventes 2022.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cobolt
Innbundet: ja
Sidetall: 114
Språk: DK

pris: 199.00 398.00
 

 

JEROME K. JEROME BLOCHE (DK) 06

BREVET. MARIONETTEN. ET LILLE HJØRNE AF PARADIS

Inneholder historiene: Brevet, Marionetten, Et lille hjørne af paradis.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: zoom
Innbundet: ja
Sidetall: 166
Språk: DK

pris: 498.00
 

 

Sørstatene sender en diplomat til Europa for å søke støtte til krigen mot nord. Våre venner, Chester og Blutch, blir valgt til å følge etter og forhindre at det blir skapt kontakt. Forhindre med alle midler, men en voldsom storm skaper problemer...


Utgivelsesår: 2021
Forlag: zoom
Innbundet: nei
Sidetall: 46
Språk: DK

Utsolgt
 

 

Hvem er Tango og hvorfor er han ute midt i Andesfjellene? Hva er hans hemmelighet? Gjemmer han seg for noen? Men Tango er nå ikke den eneste som har hemmeligheter. Det dukker snart en rekke personer opp i den lille landsbyen og det viser seg snart at Tango ikke er den eneste som har noe å skjule...


Utgivelsesår: 2021
Forlag: zoom
Innbundet: nei
Sidetall: 72
Språk: DK

pris: 268.00
 

 

PROFESSOR TOURNESOLS KONVERSATIONSLEKSIKON

EN HYLDEST TIL ET VIDENSKEBLIGT UNIVERSALGENI

Med sitt velkjente fipskjegg, sin alt for store grønne regnfrakk og utstyrt med en ramponert hatt og paraply, er professor Tournesol kjent og anerkjent av enhver Tintin-leser over hele verden. Men samtidig må man paradoksalt nok konstatere at han er et ukjent eller ligefremt miskjent geni! For vitenskapsmannen Tournesol, den overordentlig store vitenskapsmannen, er ubegripelig nok fraværende i encyklopædier og leksikon, og hva verre er: Vitenskapshistorien neglisjerer ham fullstendig. Og det er en skandale!   


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cobolt
Innbundet: ja
Sidetall: 96
Språk: DK

pris: 149.00 298.00
 

 
Corine Jamar
Med fler...

Paris på slutten av det 21. århundrede. Inspektør Romane Pennac er den eneste hvite kvinne på politistasjonen.Verden har vært gjennom en utmattende krig og økologisk katastrofe, og maktbalansen i verden har endret seg. Et mystisk brev ankommer politiet og setter gang i en etterforskning som viser seg å ha forgreninger til store deler av verden. Det blir en etterforskning som fører Pennac først til New York hvor hun møter den hemmelige agent, El Malik.

240 sider med en avsluttet historie som opprinnelig er utgitt som albumserie i fem deler på fransk. Utkommer for første gang på dansk.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: zoom
Innbundet: ja
Sidetall: 234
Språk: DK

pris: 598.00
 

 

Wayne Shelton er i helene på Hooker. Han vil ha hevn. Hevn for hva som skjedde for 30 år siden, men også for Tran. Underveis får han mulighet til å hjelpe en gammel venn, som også er blitt offer for Hookers piratvirksomhet.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: zoom
Innbundet: nei
Sidetall: 52
Språk: DK

pris: 228.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.