NYHETSBREV - 2021-06-11

"Sonja får en natt besøk av en fremmed gutt, som likevel virker merkelig kjent. Han er fra den andre verdenen, og han tar henne med dit. De reiser på nordlyset og kommer til et Norge som ikke er likt noe vi ser til daglig, men som likevel finnes i alle oss som har latt fantasien løpe løpsk."


Utgivelsesår: 2018
Forlag: Egmont Kids Media Nordic AS
Innbundet: ja
Sidetall: 168
Språk: NO

pris: 169.00 299.00
 

 

14 år gamle Sonja har reist med trollgutten Espen til et magisk sted kalt Jotundalen. En vakker dal hentet rett fra eventyrene med troll og snakkende dyr. Men her bor også vikinger og de allierer seg med folk som kan magi for å sette en stopper for Espen. Derfor blir ikke Sonjas eventyr helt som hun hadde forventet siden hun blir fanget i en dødelig konflikt mellom troll, vikinger og det magiske fjellfolket. 


Utgivelsesår: 2019
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall:
Språk: NO

pris: 169.00 299.00
 

 

Sonja, Bjørnar og Lotta blir tatt imot av det mystiske fjellfolket. Bygda deres er full av praktisk magi og vennlige folk. Likevel får Sonja snusen i at lederen deres skjuler en stor hemmelighet. I den tredje boka av Nordlys blir det klarere for Sonja hvem som er fiender og hvem som er venner.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 184
Språk: UK

pris: 169.00 299.00
 

 

Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake!

Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterk mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Hva kan vel true idyllen? Svaret kommer brått da den fryktelige Fenrisulven hopper over gjerdet og går til angrep. Fenrisulven forsvinner like plutselig som den dukket opp, men følgene av det som har skjedd, gjør at Ubbe må vokse opp over natten: Han må bli en ekte viking.
Da det dukker opp en gud i ravneskikkelse, som også leter etter Fenrisulven, virker det som om jakten på beistet vil føre Ubbe til selve Åsgard - gudenes rike - og det mot en fyrstelig belønning.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 127
Språk: NO

pris: 169.00 249.00
 

 

For hver en helt i eventyrene, fantes det tusener av tapere ... beklager, vi mener drømmere, som ikke nødvendigvis nådde opp. Endelig får vi deres historier!

Møt Vigdus, som ifølge foreldrene verken er ung eller jomfru lenger. Vigdus fantaserte om å bli eventyrer, men endte opp i en drepende kjedelig kontorjobb. Regninger som skulle betales, og pensjonspoeng skulle sikres. Når hennes kollega, en overvektig alv med hentesveis, dør av et massivt hjerteattakk, utløser det en eksistensiell krise. Sammen med tre andre mindre vellykkede helter kaster hun seg ut i et eventyr som av en eller annen grunn ikke havnet i eventyrbøkene. Voldelige tenåringer, Odins soldater, avdankede guder, Midgards middelklasse, ulovlig felling av trollmødre, hobbitmaraton, natt-alven Natt-Alf og Ragdun på Regnskap - denne boken har alt.

Et unikt stykke tegneseriehistorie! Sidequest er et unikt album i norske tegneseriehistorie, der hele fire kunstnere har jobbet fram dette universet - som passende nok - har fire hovedpersoner!

Sidequest er tegnet av den utrolig dyktige duoen: Ronny Haugeland og Jens K. Styve. Stjerneskuddet Trine Lise Normann står for den maleriske fargeleggingen og filmprodusent, forfatter og serieskaper David Skaufjord står bak idé og manus til dette satiriske universet!


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 144
Språk: NO

pris: 149.00 249.00
 

 

Bli kjent med superhelten Malcolm T. Matiba. Malcolm T. Madiba er en 29 år gammel lærer ved en videregående skole i den oppdiktede byen «Capital City» (også kjent som Guds by). Byen er nær konkurs, korrupsjon og kriminalitet rår i en by med nedslitt moral og et dertil hørende politikorps.

Etter at en nær venn blir ranet og Malcolms fetter blir myrdet, sverger Malcolm på at alle kriminelle skal få som fortjent. Malcolm starter sin modige kamp mot onde krefter i byen og andre steder verden over hvor hans rettferdighetssans tar ham. Utkledt som «Urban Legend», i et gult og svart kostyme, benytter Malcolm seg av ferdigheter innen kampsport.
The Urban Legend Sesong 1 - En ekte superhelt blir til, inneholder de åtte første historiene om The Urban Legend samt mye nytt stoff om forfatteren, andre historier om superhelten Urban Legend og annet spennende bakgrunnsstoff .


Utgivelsesår: 2014
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 256
Språk: NO

pris: 199.00 299.00
 

 

"Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten The Urban Legend, kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. Etter å ha fengslet alle byens fremste kriminelle har han nå fått den samlede underverdenen i Capital City mot seg. Som om det ikke var nok, utfordres han også av en livsfarlig konkurrent som er sjalu på The Urban Legends ære og berømmelse. Men da Malcolm endelig unner seg en velfortjent ferie i Oslo, blir oppholdet på ingen måte så avslappende og udramatisk som han så for seg.
Denne boken inneholder de seks episodene i andre sesong av tegneserien om The Urban Legend, samt et spesialhefte mot mobbing. I tillegg får du bli med bak kulissene når serien blir til, møte tegneren, se skisser, lese forfatterens kommentarer og annet spennende tilleggsstoff."


Utgivelsesår: 2017
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 224
Språk: NO

pris: 199.00 299.00
 

 

Norske tegneseriers adelskalender inneholder ikke mange skaperverk som har underholdt publikum i hele tjue år. Og det hjelper ikke om en tegner fremviser aldri så mye stå-på-vilje og ideer, om ikke vedkommende samtidig har et publikum. Torbjørn Lien har både stå-på-vilje, ideer og et trofast publikum. At hans tegneserie fremdeles er høyst levende, vises ved at persongalleriet stadig er under utvikling: I denne boken forsvinner Mounirs ravgale kjæreste Magda, og erstattes av den atskillig mer likevektige Agathe. Også Tobben og Ina-Stina slår opp, noe som fører til en kort og hektisk sjekkeperiode for Tobbens del, der hans smude moves går selveste Ronny i næringa. Seriene i boken er hentet fra sommeren 2017 og et par år fremover i tid.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 176
Språk: NO

Utsolgt
 

 
Tom Lotherington
Med fler...

Albert Camus debutroman hører til hovedverkene fra det 20. århundrets litteratur. I romanen stifter vi bekjentskap med Meursault, som føler seg som en fremmed på jorden. Hans liv faller i grus da hans mor dør, og han arbeider, elsker, dreper og dømmes uten å vite hvorfor. Som en uinteressert tilskuer følger han rettssaken som avgjør hans skjebne. For hans død kan bare bli en stum protest mot en verdensorden han aldri har godtatt og som ikke angår ham. 
Dette er den klassiske fortellingen om menneskets fremmedfølelse og dets nederlag overfor tilfeldighetenes spill - enkel, krystallklar og lavmælt, men desto sterkere i sin virkning. Denne tegneserieadapsjonen er nydelig gjenfortalt og og tegnet av Jacques Ferrandez.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Solum Bokvennen
Innbundet: nei
Sidetall: 133
Språk: NO

pris: 199.00 299.00
 

 

Serien Dunce veksler mellom triviell hverdag og eksistensielle kriser. I denne boka blir hunden Brego forelsket, og JensK mister en viktig kunde og bestemmer seg for å emigrere ut i villmarka. Heldigvis kommer han tilbake akkurat tidsnok til å se hele verden lukke ned på grunn av en global pandemi.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 173
Språk: NO

Utsolgt
 

 

I den andre boken i serien om pirat-familien Campbell møter vi den fryktinngytende piraten Morgan!


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 56
Språk: NO

Utsolgt
 

 

Therese G. Eide laget en selvbiografisk tegneserie om hvordan tiden i korona-karantene opplevdes for henne, og hennes familie. På seg selv kjenner man tydeligvis andre, for mange av øyeblikkene hennes er delt hundrevis av ganger og nådd ut til flere hundre tusen nordmenn. Nå samles disse øyeblikkene i en liten bok, der Therese selv kommenterer tegningene sine. Et rørende og morsomt øyeblikksportrett fra tiden der Norge stengte!

 


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Egmont
Innbundet: ja
Sidetall: 48
Språk: NO

pris: 79.00 129.00
 

 

Denne sommeren oppdager Hanna at hun ligger etter med alt: interesser, venner, kropp, gutter, ALT.
Winsnes skildrer overgangen fra barn til ungdom med stor humor og dypt alvor, gjennom ulike situasjoner, møter og oppdagelser. Winsnes' strek følger kameralinsen - hennes evne til å fortelle historier med bilder er helt spesiell, og Hysj er en tegneserieroman som setter spor.
En vakker, humoristisk og sår fortelling om hemmeligheter.


Utgivelsesår: 2017
Forlag: Aschehoug
Innbundet: nei
Sidetall: 368
Språk: NO

Utsolgt
 

 

Rose og foreldrene hennes har feriert i Awago Beach hver sommer siden hun var liten. Vennen hennes, Windy, er alltid der også.

Men denne sommeren er annerledes.

Moren og faren til Rose krangler hele tiden, og Rose og Windy har blitt innblandet i en tragisk hendelse i småbyen Awago Beach. Det blir en sommer full av hemmeligheter og hjertesorg, så det er bra at Rose og Windy har hverandre.

Den prisbelønte tegneserien Den sommeren er en vakker, hjerteskjærende, mørk og håpefull historie om jenter og ungdomstid. 


Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Innbundet: nei
Sidetall: 318
Språk: NO

pris: 149.00 249.00
 

 

SUPERHELTEN ARILD (04)

OG VERDENS PENESTE KU
Rune R. Moen
Med fler...

En av verdens mest populære bokserier for barn. En lettlest og morsom tegneserie du blir hekta på! Hverdagshelten Arild er ulykkelig forelsket i Pernille, den peneste kua han vet om. Hun lukter godt, håret hennes er kjempefint, og hun får Arild til å skjelve bare hun er i nærheten. Han burde kanskje ta mot til seg og fortelle at han ELSKER henne?! ALDRI I VERDEN! Bøkene tar hverdagene på kornet - gjenkjennelig og morsomt for alle som har vært barn en gang. Stadig flere norske lesere oppdager Superhelten Arild! Tegneserien om Arild har vunnet mange internasjonale priser. Tegneserien er i farger. Bøkene er inndelt i korte kapitler. Det er fint for lesetrening og motivasjon. Bøkene passer godt fra 6 år og oppover. Serien om Arild kan leses i den rekkefølgen man selv vil.


Utgivelsesår: 2020
Forlag: Fontini
Innbundet: ja
Sidetall: 122
Språk: NO

Utsolgt
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.