NYHETSBREV - 2021-05-27

Året er 1964.

Bailey innser ikke at han er i ferd med å oppfylle sin tragiske skjebne når han går inn i et amerikansk hærs rekrutteringskontor. Han prøver å glemme en fortid og leter etter en fremtid, Bobby er den perfekte kandidaten for et hemmelig amerikansk regjeringseksperiment, en uhellig fortsettelse av et genetikkprogram som ble oppdaget i Nazityskland nesten 20 år tidligere. Baileys eneste allierte, sersjant McFarland, griper inn, noe som utløser en kjede av kaskaderende hendelser som spinner utenfor alles kontroll. 

En 360-siders mesterlig visuell historiefortelling, Monsters er delvis familiedrama, delvis thriller, delvis metafysisk reise, det er et intimt portrett av enkeltpersoner som sliter med å gjenvinne livet og en episk politisk odyssé som utspiller seg gjennom to generasjoner av amerikansk historie.

Serien har vært i produksjon i over 35 år og er endelig fullført.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Jonathan Cape
Innbundet: ja
Sidetall: 368
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

The Best Graphic Book of 2021 by Publishers Weekly A New York Times Best Graphic Novel of 2021 A New York Times Notable Book An Autostraddle Best Queer Book of the Year A Boston Globe Best Book of the Year A St. Louis Post Dispatch Best Book of the Year NPR, 12 Books NPR Staffers Loved Shelf Awareness Best Books of 2021


From the author of Fun Home, a profoundly affecting graphic memoir of Bechdel's lifelong love affair with exercise, set against a hilarious chronicle of fitness fads in our times

Comics and cultural superstar Alison Bechdel delivers a deeply layered story of her fascination, from childhood to adulthood, with every fitness craze to come down the pike: from Jack LaLanne in the 60s (Outlandish jumpsuit! Cantaloupe-sized guns!) to the existential oddness of present-day spin class. Readers will see their athletic or semi-active pasts flash before their eyes through an ever-evolving panoply of running shoes, bicycles, skis, and sundry other gear. But the more Bechdel tries to improve herself, the more her self appears to be the thing in her way. She turns for enlightenment to Eastern philosophers and literary figures, including Beat writer Jack Kerouac, whose search for self-transcendence in the great outdoors appears in moving conversation with the author's own. This gifted artist and not-getting-any-younger exerciser comes to a soulful conclusion. The secret to superhuman strength lies not in six-pack abs, but in something much less clearly defined: facing her own non-transcendent but all-important interdependence with others.

A heartrendingly comic chronicle for our times.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Jonathan Cape
Innbundet: ja
Sidetall: 232
Språk: UK

pris: 299.00
 

 

En futuristisk punk reiser gjennom en sinnsyk, dystopisk fantasi. Midt i et forvirrende bybilde av et ødelagt New York  og futuristiske motorveier i Los Angeles, skværer Jimbo opp med Ernie Bushmillers Nancy og redder vennen hans Smoggos søster fra gigantiske kakerlakker, alt mens verden dirrer mellom ekstravaganse og apokalypse .

Jimbo: Adventures in Paradise vender fra det rå til det elegante, det kloke til det morsomme, og viser at Panter er en mester i tegneserier, og fortsatt langt foran alle andre.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: New York Review Comics
Innbundet: nei
Sidetall: 399
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Femte bind fra Sergio Toppi inneholder seks fortellinger om folkloren i Øst-Europa og Sibir i løpet av ulike perioder i historien. Første gang på engelsk og inkluderer historiene Ogoniok, Kas-Cej, Transsiberian, Saint-Acheul '17, Like an Angry Bear og Myetzko.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Magnetic Press
Innbundet: ja
Sidetall: 124
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

BUNUEL

IN THE LABYRINTH OF THE TURTLES

Serien skildrer et avgjørende øyeblikk i livet til den store spanske filmskaperen Luis Bunuel: øyeblikket da han tvilte på surrealisme og tenkte å omfavne en mer sosial type filmskaping. Bunuel ble dypt berørt av hardheten til Las Hurdes og den ekstreme elendigheten til folket som bor i denne avsidesliggende regionen, så han begynte arbeidet med den pseudodokumentaren Land Without Bread sammen med kollegaen sin, filmprodusenten Ramon Acin. Men i tankene til den store surrealisten kolliderte virkeligheten uunngåelig med drømmer og barndomsminner, og truet både filmen og hans vennskap med Acin. Det er i dette øyeblikket fremtidens Bunuel ble født.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Self Made Hero
Innbundet: nei
Sidetall: 120
Språk: UK

pris: 269.00
 

 

Da menneskeheten sto ansikt til ansikt med insektoide romvesener fra verdensrommet med den hensikt å overta jorden, falt det aldri noen inn at menneskeheten skulle ende opp som taperne. Men det gjorde de. En liten gjeng som skraper overlevende klarer knap ¨å skrape sammen nok til å klare seg. Hva vil det si å være virkelig i live i en verden der overlevelse krever alt av deg, og håpet er bare et minne?


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Titan Comics
Innbundet: ja
Sidetall: 144
Språk: UK

pris: 349.00
 

 

Eventyret begynner når den onde prinsen Oberon og hans ulvkvinne setter i gang et voldsomt angrep på Fort Castelgrimm i Kongeriket Pan. Bak murene har hertug Grimm og hans kone, Titania, befestet seg mot Oberons vanvittige raseri og hevngjerrighet.
Fortet faller til de overlegne kreftene, og bare takket være Haggis Cornelly, ridder av klanen The Whistling Battle Axes, redder hertugens datter Wika livet hennes. For å sikre den lille feens overlevelse, blir Haggis tvunget til å skjære Wikas vinger og skjule henne for en adoptivfamilie. Men selv uten vinger er Wika fortsatt en fe. Tretten år senere begynner hun å gjenoppdage kreftene i selskap med mestertyv Bran. Snart er det hennes tur til å ta hevn.


Wika er en steampunk-inspirert fantasy-saga skrevet av Thomas Day og overdådig illustrert av Olivier Ledroit.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Titan Comics
Innbundet: ja
Sidetall: 232
Språk: UK

Utsolgt
 

 

I bind to i den nye serien drar Usagi tilbake til hjemprovinsen for å vise sin respekt, men spøkelser fra fortiden hans har andre planer.

I "Tatami" returnerer Usagi til hjemprovinsen bare for å finne intriger og svik! En viktig te-seremoni er i ferd med å finne sted, men hvilken uhyggelig plan har Lord Hikiji for det, og hvordan er Neko ninja-klanen involvert?

Så, i "Mon", for lenge siden, beseiret Lord Hikiji Usagi's Lord Mifune for å ta kontroll over Nord-provinsen. Usagi, som nå reiser gjennom sine gamle territorier, bærer fremdeles mon (en familiekam) til sin tidligere herre. Men det er de som fremdeles husker de store krigene med bitterhet og truer med å drepe enhver samurai som er lojal mot Mifune. Hva skjer når de kommer over Usagi?

I "The Return" er Usagi på pilegrimsreise til sin avdøde herres gravsted, men iført Mifune-emblemet på Lord Hikijis territorium har gjort ham til en fiende. Han har reist gjennom dette farlige landet til det stedet han hadde unngått - landsbyen der han vokste opp. Bittersøte minner våkner med hans mangeårige kjærlighet, til landsbyen blir involvert i et komplott for å myrde en utsending av shogunen.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: IDW Publishing
Innbundet: nei
Sidetall: 192
Språk: UK

Utsolgt
 

 
Anne Carson
Med fler...

Denne nye tegneserieversjonen av Euripides klassiker The Trojan Women følger skjebnen til Hekabe, Andromache og Kassandra etter at Troja er blitt ødelagt og alle mennene drept. The Trojan Women er et vilt fantasifullt samarbeid mellom billedkunstneren Rosanna Bruno og poeten og Anne Carson. Boken gir en ekte representasjon av hvordan mennesker påvirkes av krigføring. Alle karakterene har form av dyr (unntatt Kassandra, hvis sinn er i en annen verden).


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Bloodaxe Books
Innbundet: nei
Sidetall: 80
Språk: UK

pris: 219.00
 

 

Italiensk erotikk på sitt beste. Samler historiene utgitt mellom 1977 - 1989.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Fantagraphics
Innbundet: ja
Sidetall: 472
Språk: DK

pris: 999.00
 

 

På 1970- og 1980-tallet var National Lampoon ikke bare hjemmet til noen av de morsomste humorforfatterne i Amerika, men også for mange av de beste tegneseriene. En av de største var Trots and Bonnie av Shary Flenniken, en tegneserie som fulgte eventyrene og uhellene til den uskyldige tenåringen Bonnie og hennes vittige hund, Trots.

Denne samlingen er første gang Trots og Bonnie gis ut i bokform, en etterlengtet introduksjon til noen av de mest fantastiske og provoserende tegneseriene i det tjuende århundre.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: New York Review Comics
Innbundet: ja
Sidetall: 160
Språk: UK

pris: 399.00
 

 

Nygifte Albert Chamisso har fryktelige mareritt. Den eksentriske legen Polydore Vincent kan lette på situasjonen, men den eksperimentelle behandlingen har en merkelig bivirkning: fra nå av vil Alberts skygge ha farge, som et speilbilde. Denne tilsynelatende ubetydelige bivirkningen får større konsekvenser enn han kunne se for seg. Han flytter han til utkanten av Blossfeldtstad hvor han møter den vakre og talentfulle Minna, som vil hjelpe til å gjøre forbannelsen hans til en gave. Sammen vil de skape noe spesielt, en forestilling av lys og skygge i ulikt noe som er sett før. The Shadow of a Man er en uforglemmelig, retro-futuristisk fortelling i Obscure Cities-serien.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: IDW Publishing
Innbundet: nei
Sidetall: 112
Språk: UK

Utsolgt
 

 

Heksedronningen spanderer et cruise på grevinne Alcydia og Baronen – og så er et nytt eventyr i gang. Storm & Østvold-lesere vil kunne gjenkjenne skjelettet Zilch, dragen Gwyneth og de nifse og uberegnelige Mumieulvene fra Kidnapped Princesses, Chaos og The Young Baron.

Denne gang er en steinhatt sentrum for begivenhetene. Og som vanlig står Heksedronningens trone på spill …

 


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Ford forlag
Innbundet: nei
Sidetall: 54
Språk: UK

pris: 150.00
 

 
Ivan Gil
Med fler...

Napoleon er rasende. Det ser ut til at kampen ikke lenger kan vinnes. Det franske kavaleriet er så utmattet at det ikke engang kan gallopere når de angriper. Ammunisjonen går tom, mens tapet av liv øker, både menn og uerstattelige offiserer. Men østerrikerne har betalt en like stiv pris, og et fullstendig nederlag kan fremdeles unngås. 

Tredje og siste del.


Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cinebook
Innbundet: nei
Sidetall: 64
Språk: UK

pris: 199.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.