NYHETSBREV - 2024-04-08

M-lansering! Nyheter! Tilbud!

Lansering og signering! M av Mads Eriksen!!

Fredag 12. april kl. 16.30

2005 ringte og ville ha tilbake serieskaperen sin. Neida, det får de ikke, dette er nemlig splitter nye M-striper fra de siste åra! Mads Eriksen kommer til Tronsmo for samtale med Lasse Espe fra Strand forlag. Det blir såklart signeringsmuligheter!




Han burde ha vært en masse av verkende muskler - ødelagt, oppbrukt, ute av stand til å tegne. Men han er en mann på tjue ...kremt... trettiseks igjen! Duggen mot issen er en dåp.. Mads Eriksen er født på ny! Albumet inneholder alt nytt materiale fra Mads fra de senere årene, inkludert den hysterisk morsomme roast- spesialhistorien om Pondus-imperiet og Frode Øverlis ukjente fortid.


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Strand forlag
Innbundet: nei
Sidetall:
Språk: NO

pris: 229.00
 

 

Serien ”De tre spejdere”, af Tibet, Mittéï og Duchâteau, der også stod bag Allan Falks første album, er en del af den klassiske tegneserietradition og de uomgængelige historier, der har præget Tintin-bladets historie. Serien lå som top 5 i de årlige afstemninger i bladet i 1960’erne.

Serien handler om de tre unge, franske spejdere; Allan, den initiativrige sportsmand, Alex, den intellektuelle, og Adam, den unge dovne og rebelske, der ender i spændende kriminalintriger.

Dette første samlealbum indeholder de tre historier: Troldmanden fra Castelmont, Spøgelsesgrotten og Uglen tuder tre gange.


Utgivelsesår: 2024
Forlag: E-voke
Innbundet: ja
Sidetall: 98
Språk: DK

pris: 498.00
 

 

Matthew Montgomery, en stille, lovlydig, amerikansk embedsmand, fandt sin kone og datter myrdet i familiens hjem i Washington. Det eneste spor efter denne uforståelige og tilsyneladende motivløse nedslagtning var en stjerne, der var skåret ind i den unge kvindes bryst med en kniv. I jagten på morderne befinder Montgomery sig i civilisationens udkant, hvor jernbanen er ved at blive bygget over prærien.

Han skal snart stå overfor den gådefulde Cauldray og det slæng, som styrer jernbanen med hård hånd...


Utgivelsesår: 2024
Forlag: E-voke
Innbundet: ja
Sidetall: 64
Språk: DK

pris: 348.00
 

 

I begyndelsen af det 21. århundrede udløser manglen på olie- og naturgasressourcer en global krise, der sætter gang i et kapløb om at finde de sidste forekomster. Menneskene begynder at udforske de sidste ukendte områder på planeten, havdybderne. Mens de borer i en undersøisk grotte, bliver dykkerne angrebet af et levende fossil, en megalodon, den forhistoriske forfader til den store hvide haj - det største havrovdyr, der nogensinde har levet på jorden! Og det er ikke den sidste uddøde art, som oceanografen Kim Melville opdager... Men selvfølgelig en videnskabelig sensation. Og en opdagelse, der kan udfordre den økologiske balance på planeten og menneskehedens overlevelse.


Utgivelsesår: 2024
Forlag: E-voke
Innbundet: ja
Sidetall: 56
Språk: DK

pris: 348.00
 

 

October 1961. The Soviet Union is working to create a supersonic bomber capable of launching nuclear weapons. Horrified by the warmongering of his political masters, one of the scientists working on the project decides to defect to the West with the aircraft's blueprints – but the KGB's reputation is well-deserved, and his attempt quickly turns into a nightmare. Soon, plans and counter-plans are put in action, and Buck and his friends find themselves thrust in the middle of a deadly game of spies …


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Cinebook
Innbundet: nei
Sidetall: 48
Språk: NO

pris: 179.00
 

 

Buck and his friends have managed to recover the blueprints of the Soviet supersonic bomber, but they're stuck on the wrong side of the Iron Curtain, with the entire Stasi hunting them. To maximise the chances of someone making it out, they decide to take different routes. But while Tumb and Sonny return to East Berlin with the blueprints, Buck chooses to go and destroy the existing prototypes on their base in Russia – what amounts to a suicide mission …


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Cinebook
Innbundet: nei
Sidetall: 48
Språk: UK

pris: 179.00
 

 

I 2022 begynte Igort å dokumentere ukrainernes telefon-baserte vitnesbyrd under den russiske invasjonen. Disse ble omgjort til  tegneseriejournaler som han slapp fortløpende på nett, og utgis her for første gang på engelsk. Igort brukte tegneserier til å skildre grusomheter og menneskelig lidelse, mens hendelsene fortsatte å utspille seg. Gjennom kunstneriske stiler som varierte fra enkel tegneserieform til fotorealisme, portretterte han vanlige mennesker som kjempet for å overleve blant tusenvis av sivile dødsfall. "How War Begins" er et viktig dokument som belyser fortiden, nåtiden og fremtiden.


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Fantagraphics
Innbundet: ja
Sidetall: 168
Språk: UK

pris: 499.00
 

 

I AM LEGION

OVERSIZED EDITION

In 1940s Europe, a group of Allied spies try to track down a dangerous force that seems to jump from body to body, leaving nothing behind but a bloody trail and questions. Europe, December 1942. The global conflict has reached a fever pitch.

The Nazis are at the height of their power, but the Allies have had their first victories both in Stalingrad and in the Pacific. Never has the war’s outcome been so much in doubt. Amidst this chaos, the destinies of several men will cross through a project code named "Legion," which consists of a series of horrific tests that a young Romanian girl with apparent supernatural abilities must undergo.

Her 'skills,' if fully exploited by the Nazis, would give them unimaginable power…


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Humanoids Publishing
Innbundet: ja
Sidetall:
Språk: UK

pris: 499.00
 

 

I denne serien ønsker vi å sette fokus på tegnere som har vært svært delaktig i å forme universet slik vi kjenner det i dag. Av de italienske mesterne er Marco Rota blant de største, og en vi har blitt godt kjent med her i Norge gjennom både ukeblad og pocketbøker. Rota tegnet aldri i en typisk italiensk stil, som vi i aller høyeste grad kjenner fra Donald Pocket. I stedet valgte han å følge i fotsporene til de amerikanske legendene, Carl Barks og Floyd Gottfredson, med en mer klassisk tegnestil.

I denne pocketboken vil du kunne lese noen av de beste historiene fra Rotas
forfatterskap, inkludert en rekke episke reiser med våre venner i historiske settinger og fremmede land!


Utgivelsesår: 2023
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 160
Språk: NO

pris: 159.00
 

 

Paolo Mottura har vist seg å være en av de mest allsidige tegnerne i den italienske proDUCKsjonen, og har stått frem som en foregangsfigur når det kommer til å utvide horisontene rundt hva vi regner som en «normal» Disney-tegnestil. Tegneblyanten føres med en grasiøs og «bølgete» strek, med et særlig fokus på dynamisk historiefortelling, perspektiv og andre filmatiske virkemidler. Ja, for en Motturahistorie kan i aller høyeste grad minne om en film! I denne pocketboken vil du kunne lese to av Motturas virkelig store mesterverk, «Moby Dick» og «Donald Pigafetta: Bortenfor verdens ende», som
begge tar oss med på ANDtastiske reiser i ukjente farvann verden over!


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 167
Språk: NO

pris: 159.00
 

 

Donald Duck & Co og Donald Pocket er to av Norges lengstlevende tegneseriepublikasjoner, og har vært kjærkomne kilder til underholdning i  ere generasjoner. Universet rundt våre venner i Andeby har utviklet seg mye i løpet av de siste 75 årene, og bak det hele står en gruppe mennesker som viser seg å være en nærmest utømmelig kilde til kreativitet - tegneserieskaperne!

I denne serien ønsker vi å sette fokus på tegnere som har vært svært sentrale i utformingen av Andeby-universet slik vi kjenner det i dag, gjennom å presentere noen av de beste historiene fra den enkelte tegners forfatterskap! Giorgio Cavazzano debuterte som Disney-tegner allerede som femtenåring (!), som tusjer og læregutt hos den store italienske mesteren, Romano Scarpa. Derfor er det nok heller ingen tilfeldighet at læregutten i dag blir sett på som en minst like stor legende innen italiensk Disney proDUCKsjon. Cavazzanos særegne og energiske strek får virkelig skinne når slapstick står i fokus og han får lov til å leke seg med unike kjøretøy og flymaskiner - noe det selvsagt bugner av i denne boken! Klassiske historier som «Uminnelige memoarer» og «Den mystiske øya» står frem som svært gode eksempler på hvilken herlig - og til tider absurd - kjemi som oppstår mellom radarparet, Donald og Klodrik, når de blir sendt ut på skruppelløse oppdrag av onkel Skrue. Energinivået er høyt og latteren sitter løst: Dette er Giorgio Cavazzano på sitt beste!


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 168
Språk: NO

pris: 159.00
 

 

Den lille byen Safford har havnet i klørne på den brutale og kyniske Paul Morrison som styrer byen med jernhånd. Morrison har bygget opp et kriminelt nettverk og er ansvarlig for en rekke forbrytelser i området. Siden hæren ikke har kapasitet til å rydde opp, blir Tex Willer og partnerne hans tilkalt. Men Morrison er en mektig mann, og sender bud etter Kevin Crosby - en livsfarlig drapsmann som lover å gi Tex permanent opphold på kirkegården ...

Om serien: 230 sider med Tex Willer i stort og flott format! Spenning, action og trofast kameratskap i den alltid like ville vesten!


Utgivelsesår: 2024
Forlag: Egmont
Innbundet: nei
Sidetall: 230
Språk: NO

pris: 249.00
 

 

Tydelig inspirert av Alan Moore og Kevin O'Neills The League of Extraordinary Gentlemen. Fra omslaget: "Kristiania 1898: Norge-Sverige-unionen er på bristepunktet. Fra sin base under Stortinget har Norges hemmelige statsminister kalt inn De Fire Store til et kriseoppdrag: Utviklingsminister Øvre Richter Frich er sporløst forsvunnet, og med ham en oppfinnelse som kan føre til krig mellom Norge og Sverige. Samtidig må Ibsen inn i en labyrint av fortellinger: Hva skjedde før Frich forsvant? Hvorfor er det zombier på Frogner? Og skal han egentlig gidde å samarbeide med det fjolset Bjørnson?"


Utgivelsesår: 2007
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 168
Språk: NO

pris: 79.00 299.00
 

 

Antibiotika er en av legevitenskapens viktigste oppfinnelser. Takket være den er det i dag enkelt å behandle de aller fleste infeksjoner. Men vi står overfor en .medisinens klimakrise": antibiotikaresistens. Antibiotikaresistens kan i nær framtid føre til at mennesker kan bli alvorlig syke og dø av et gnagsår eller et kutt i fingeren.

Hvordan fungerer antibiotika? Hva kan vi gjøre for å få bukt med antibiotikaresistens?

"Antibiotika. Helt og antihelt" gir deg antibiotikaens historie, bruksmåter og framtid. Å lese den bidrar til å redde liv.

Øystein Runde står bak tegneserier som "Stamceller", "Olav Sleggja", "Bjartmann" og "Margarin", samt podcasten 80%. Professor og overlege Dag Berild er en norsk nestor innen antibiotika, og har 30 års forskning bak seg. .


Utgivelsesår: 2022
Forlag: Humanist
Innbundet: ja
Sidetall: 44
Språk: NO

pris: 79.00 299.00
 

 

BERSERK

SLEGGJA 2

"Óðr er krafta som fyller skaldane. Som fyller båtbyggarane når dei vaknar midt på natta og veit korleis eit nytt skip skal byggjast. Óðr er Odin som snakkar gjennom oss. Som skaper gjennom oss. Som syng i oss og gjer livet verd å leve. Og Óðr er krafta som gjer at berserkane ikkje kan drepast med stål. Gi deg sjølv til Odin, og godta kva gåve han enn velgjer å gi tilbake: Skaldekunst. Båtbygging. Ølbrygging. Eller berserkersinne.
Hardt skada etter slaget ved Svolder, og med behov for persisk silketråd til å sy såra sine, må Olav Sleggja vende tilbake til huset foreldra hans døydde i. Men området er ikkje lenger trygt: Tre svært ulike grupper av berserkar, hemningslause krigarar som drep for eit par øre, har slått seg til rundt den rike hamnebyen Helsingborg. Snart er Sleggja nøydd til å velgje kven av dei tre berserkargruppene han vil ta parti med, og uansett kva side han tek, vil det ha ein pris…"


Utgivelsesår: 2018
Forlag: Gyldendal
Innbundet: ja
Sidetall: 128
Språk: NO

pris: 79.00 299.00
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.